Posturile de directori din școli sunt scoase la concurs în Neamț. Lista locurilor vacante (DOCUMENT)

0

 

CONCURS PENTRU OCUPAREA FUNCȚIILOR VACANTE DE DIRECTOR ȘI DE DIRECTOR ADJUNCT DIN UNITĂȚILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DE STAT DIN JUDEȚUL NEAMȚ 

Inspectoratul Școlar Județean Neamț anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ  preuniversitar de stat din județul Neamț. 

Concursul se desfășoară în baza Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar, aprobată prin O.M.E. nr. 4597/2021, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 771bis/10.08.2021 și în baza O.M. 3026/2022 pentru modificarea și completarea Metodologiei privind organizarea și desfășurareaconcursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământpreuniversitar de stat, aprobată prin Ordinul ministrului educației nr. 4.597/2021. 

Dosarul de înscriere la concurs se încarcă în aplicația informatică dedicată, conform unei proceduri speciale elaborată de Ministerul Educației. 

Mai multe informații se pot obține de pe site-ul www.isjneamt.ro – secțiunea CONCURS DIRECTORI 2022 și de la avizierul Inspectoratului Școlar Județean Neamț, cu sediul în Piatra- Neamț, Str. Lt. Draghiescu, nr. 4A. 

Desfășurarea probei scrise pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ  preuniversitar de stat va avea loc în data de 18 februarie 2022, conform calendarului publicat în anexă la O.M. 3026/2022. 

La nivelul județului Neamț vor fi scoase la concurs un total de 52 funcții vacante de director și director adjunct, din care 35 funcții vacante de director și 17 funcții vacante de director adjunct, în unitățile de învățământ preuniversitar de stat. 

Mai multe detalii aici – click.

Lista-posturi-de-director-si-director-adjunct-pentru-care-se-organizeaza-concurs_ianuarie-aprilie-2022

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate