Post de Jandarmi inaugurat la Bălțătești- Neamț [FOTO]

0

Joi, 6 decembrie a.c.,  a  fost inaugurat Postul de Jandarmi de la Stațiunea Balneoclimaterică Bălțătești, județul Neamț.

Semnificativ în existența Jandarmeriei Neamț,  momentul festiv a avut loc la sediul Primăriei Bălțătești, locație în care se regăsește și sediul structurii de jandarmi nou înființate.

Evenimentul  a debutat cu onorul militar prezentat colonelului Gheorghe Sebastian Cucoș din cadrul comenzii Jandarmeriei Române.

De asemenea, la activitate au luat parte Daniela Soroceanu- prefectul județului Neamț, Adrian Bourceanu- președintele Autorității Teritoriale pentru Ordine Publică Neamț,  comisarul șef de Poliția Paul Tablan- Inspectorul Şef al IPJ Neamţ, Daniel Harpa- primarul orașului Târgu Neamț, Emilia Acozmei- primarul comunei Bălțătești, precum şi alţi reprezentanți de seamă ai instituțiilor cu care Jandarmeria Neamț cooperează.

Participanții au asistat la ceremonialul religios și la inaugurarea postului de jandarmi, moment marcat prin tăierea panglicii tricolore și predarea cheii sediului subunității.

La finalul evenimentului, plutonierul major Florin Ciudin, desemnat șef de post pentru perioada următoare, a fost felicitat și încurajat la început de misiune încredințată.

  • Articol documentat cu sprijinul IJJ Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate