Pompierii nemțeni au avut de stins nouă incendii în trei zile

0

pompieri-salvatori

Vineri 18.11.2016 la ora 12:02, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuința din satul Cracaoani, comuna Cracaoani. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofiter și 14 subofițeri cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă si un aututurism de serviciu din cadrul Detașamentului de Pompieri Tirgu Neamț. Au ars: mobilierul si materielele textile din doua camere si un hol și aproximativ 40 mp planseu. Cauza probabilă a incendiului: scapari de gaze combustibile.

Vineri 18.11.2016 la ora 12:27, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuința din satul Stejaru, comuna Pangarati. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofiter și 13 subofițeri cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă si o ambulanta SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. Au ars: locuința construită din barne de lemn și boltari, acoperișul cu astereala din lemn și învelitoare din tabla și carton bituminat pe o suprafață de aproximativ 170 mp, bunurile materiale din locuinșa și un autoturism aflat lângă locuință. Cauza probabilă a incendiului: cos de fum neprotejat termic.

Sâmbătă 19.11.2016 la ora 12:11, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un container cu gunoi din Roman. La locul intervenției s-au deplasat patru subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Au ars: cca. 100 kg de deșeuri menajere și un tomberon din material plastic. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Sâmbătă 19.11.2016 la ora 14:52, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un container cu gunoi din Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat patru subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. Au ars: cca. 10 kg de deșeuri menajere și parte din europubelă. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Sâmbătă 19.11.2016 la ora 18:29, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un apartament din Roman. La locul intervenției s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Au ars: materiale textile și o găleată din plastic. Cauza probabilă a incendiului: efect termic al curentului electric.

Sâmbătă 19.11.2016 la ora 21:40, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la mansarda unei locuințe din satul Negritești comuna Podoleni. La locul intervenției s-au deplasat 11 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț și autospeciala de prim ajutor. Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de 80 mp și lucarna. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum cu defecțiuni.

Sâmbătă 19.11.2016 la ora 21:51, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la un coș de fum de la o locuință din Tîrgu Neamț. La locul intervenției s-au deplasat șapte subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț. Au ars: funinginea de pe coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: necurățarea coșului de fum.

Duminică 20.11.2016 la ora 11:43, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință din Cotu Vames, comuna Horia. La locul intervenției s-au deplasat noua subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă si o ambulata din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Au ars: 1 pat si lenjerie aflata in jurul sobei. Cauza probabilă a incendiului: jar cazut din sistemele de incalzire.

Duminică 20.11.2016 la ora 22:13, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la gardul unei locuințe din Radeni, comuna Pastraveni. La locul intervenției s-au deplasat sase subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Tirgu Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate