Pompierii de la ISU Neamț au făcut donații pentru construirea unei noi locuințe pentru familia din Mărgineni

0

Asociația Umanitară Codrin a răspuns apelului lansat de pompierul Onea Ovidiu de sprijinire a familiei Ursu din Mărgineni care a rămas fără casă în urma unui incendiu produs în data de 8 februarie 2017.  Citește mai multe aici: Pompierul care a răspuns apelului 112 și Asociația Umanitară Codrin sprijină familia rămasă fără casă din Mărgineni.

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţiii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au luat decizia să se mobilizeze si ei la rândul lor în această campanie umanitară, prin donarea de sume de bani care au fost folosite pentru cumpărarea unor materiale de construcţii necesare construirii unei noi locuinţe. Acțiunile umanitare vor continua și în zilele urmatoare, astfel încât familia greu încercată să își poată relua traiul în condiții normale.

Cei care doresc să sprijine această familie cu doi copii greu încercată pot lua legătura cu  Onea Ovidiu – contact 0740238022. Pentru a contacta direct familia, numărul de telefon al tatălui, domnul Ursu, este 0757097446.

Citește și:

onea

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate