Pompierul care a răspuns apelului 112 și Asociația Umanitară Codrin sprijină familia rămasă fără casă din Mărgineni

2

margineniAsociația Umanitară Codrin a răspuns imediat apelului lansat de pompierul Onea Ovidiu de sprijinire a familiei Ursu din Mărgineni care a rămas fără casă în urma unui incendiu produs în data de 8 februarie 2017. (Despre caz citiți aici.)

„Eu am răspuns prezent anunțului umanitar postat de Onea Ovidiu, pompierul de la ISU Neamț care a răspuns la apelul de la 112 făcut de băiețelul din Mărgineni. El a fost impresionat de băiat, având și aceeași vârstă cu unul din băieții lui și a pornit o mobilizare. Astăzi (10 februarie n.r.) am fost împreună cu haine groase, încălțări, pături, lenjerii, alimente, ghiozdane cu rechizite pentru copii, articole igienă.”, a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro Monica Sofron, președintele Asociației Umanitare Codrin din Piatra-Neamț.

Există promisiuni ca în perioada următoare familia să primească și mobilier pentru 3 camere. De asemenea, din declarațiile Monicăi Sofron, domnul primar Rotariu din Mărgineni  s-a implicat foarte mult în acest caz, drept pentru care pune la dispoziție spațiul din școala din sat pentru a depozita mobilierul și a materialelor care se vor mai strange, până va reuși să îi ajute cu reconstruirea casei.

Nu este prima dată când Asociația Umanitară Codrin se implică în cazuri grave. Mai multe detalii pe pagina de facebook.

Cei care doresc să sprijine această familie cu doi copii greu încercată pot lua legătura cu  Onea Ovidiu – contact 0740238022. Pentru a contacta direct familia, numărul de telefon al tatălui, domnul Ursu, este 0757097446.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Alexandra Georgiana Gya spune

    Bravo Monica Sofron !!!! Esti un exemplu pentru toata lumea !!

  2. Stelian Uncescu spune

    Exista inca oameni de suflet..multumim

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate