Polițiștii rutieri au fost prezenți în zona trecerilor de pietoni nesemaforizate și aglomerate

0

În această dimineață, polițiștii au fost prezenți în zona trecerilor de pietoni nesemaforizate și aglomerate

În cadrul Campaniei de prevenirea victimizării minorilor, „Școala în siguranță”, ce se derulează până pe data de 29.09.2017, activitățile specifice muncii de poliție au fost intensificate în zona unităților de învățământ.
Astfel, astăzi polițiștii rutieri au fost prezenți în zona trecerilor de pietoni nesemaforizate și care se aglomerează în intervalul orar 07.45-08.00. Au fost vizate arterele de circulaţie intens tranzitate, pentru asigurarea fluenţei şi siguranţei traficului rutier la orele de maximă afluire a elevilor din municipiile
Piatra Neamț și Roman, respectiv străzile Petru Rareș, b-dul Decebal, str. Tineretului, str. Veronica Micle, str. Mihai Eminescu.
Siguranţa în şcoli constituie o prioritate pentru Poliţia Română, context în care și poliţiştii nemțeni acţionează în sistem integrat în zona grădiniţelor, şcolilor şi liceelor de pe raza întregului judeţ.
Totodată unitățile de învăţământ au fost incluse în itinerariile de patrulare, cu precădere în intervalele orare în care se efectuează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor.

Ofițerii de prevenire au fost și ei prezenți, în rândul elevilor de clasa pregătitoare și întâi, din cadrul Liceului de  Arte „Victor Brauner”, unde au aprofundat cunoștințele celor mici privind siguranța în trafic și minime reguli de circulație.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate