Polițiștii nemțeni, la datorie în minivacanța de Adormirea Maicii Domnului

1

Pe perioada minivacanței de Sfânta Maria, polițiștii au fost la datorie, zilnic, pentru siguranța și liniștea cetățenilor.
În 4 zile, poliţiştii au intervenit la 314 de sesizări, au constatat peste 100 de infracţiuni și au aplicat aproximativ 800 de sancțiuni contravenționale, în urma abaterilor constatate.
În urma activităţilor desfăşurate în teren, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, dar și pentru creşterea siguranţei rutiere, în perioada 11-15 august , au fost constatate 118 de infracţiuni, dintre care 37 contra persoanei, 40 contra patrimoniului și 16 la regimul siguranței rutiere.
În această perioadă, au fost surprinși în flagrant 16 autori de infracțiuni, față de 4 persoane au fost luate măsuri preventive, iar 2 persoane care erau urmărite au fost depistate de polițiști.
Au fost aplicate 787 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 142 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.
În urma controalelor desfăşurate în trafic, pentru salvarea de vieţi omeneşti, poliţiştii au depistat 6 conducători auto aflați sub influența alcoolului, cărora le-a  fost reținut permisul de conducere, iar alte 46 de permise au fost reținute pentru viteză neregulamentară.
În această perioadă s-a înregistrat un aflux de persoane la manifestările cultural artistice și religioase, organizate în această minivacanță pe raza județului Neamț, ce s-au desfășurat fără incidente grave în planul ordinii și siguranței publice.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Dorian Iacob spune

    poate, fac ca ceilalti- anunta depasirea planului de amenzi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate