Politistii nemteni au tot strans cureaua pana ce au mutat-o la gat

0

Din ce in ce mai multi politisti nemteni se gandesc sa se orienteze spre alte meserii. Dupa scaderi succesive de salariu si diminuari de sporuri, situatia a devenit critica pentru unii lucratori ai politiei nemtene care se vad pusi in situatia de a nu mai putea achita ratele si facturile lunare, mancarea sau transportul nemaintrand in discutie .
Desi nimeni nu vrea sa vorbeasca deschis despre situatia reala a politistilor nemteni, noi va putem spune ca in marea lor parte acestia au adus de acasa calculatoarele si perifericele cu care lucreaza, au adus de acasa chiar si mobilierul din unele birouri, unii dintre ei mergand cu autogospodarirea pana la montatul termopanelor la propriile birouri. Acum acesti oameni se vad nevoiti sa isi exercite meseria cu gandul la ce mananca maine si cu stressul ca oricand pot fi pusi pe o lista de disponibilizari.
Nu stiu ce chef are un politist cu salariu sub 1000 de lei sa urmareasca un hot noaptea pe intuneric si sa riste sa ramana neom. Situatia e ca in bancul cu gaina „Daca fug dupa infractor poate imi da in cap, daca stau zice ca sunt corupt, mai bine ma fac ca ma impiedic”.

Satocrac Vasile


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate