Avantaje pentru batranii nemteni

1

Datorita perioadei de recesiune prin care trece judetul Neamt s-a luat hotararea ca batranii nemteni sa beneficieze de cateva avantaje sociale care sa le usureze tranzactia pe perioada de criza , astfel :
1. Batranii cu varste de peste 65 de ani vor avea voie sa treaca pe culoarea rosie a semaforului pentru a evita expunerile indelungate la caldurile ce vor urma.
2. Pensionarii care pot dovedi cu acte ca detin pamanturi in judetul Neamt vor avea voie sa isi construiasca cavoul in interiorul proprietatii cu conditia ca acesta sa se afle in treimea superioara a terenului.
3. Pensionari din mediul rural vor avea voie sa solicite consultatii medicului veterinar arondat comunei in care este domiciliat batranul.
4. Locatarii blocurilor din Piatra Neamt ce au varste cuprinse intre 63 si 82 de ani vor avea permisiunea sa faca foc in bucataria apartamentului doar daca este proprietate personala. In cazul apartamentelor proprietate de stat, batranii nu pot face foc decat cu acordul primariei si doar in camera unde locuiesc frecvent.
Satocrac Vasile


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. dihorul spune

    Cand va implini varsta de 63 ani,ziaristul Scatofag Vasile,va avea voie sa scrie toate tampeniile fara sa fie admonestat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate