Polițiștii nemțeni au oprit un transport de lemn cu mai multe nereguli. S-a deschis dosar penal

0

La data de 01 iunie,  în jurul orelor 06:50, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, au oprit pentru control un ansamblu auto ce se deplasa pe DN12C, în localitatea Tașca.

Cu ocazia controlului efectuat de polițiști s-a constatat faptul că la volanul autoutilitarei se afla un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Bicaz Chei.

Procedându-se la verificarea legalității transportului s-a constatat faptul că, acesta transporta cantitatea de 19,26 m.c. cherestea rășinoase.

Cu ocazia solicitării documentației privind perioadele de conducere și repaus ale conducătorului auto, acesta ar fi prezentat polițiștilor documente, pentru care există suspiciunea că au fost falsificate.

Pentru neregulile constatate, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă, în cuantum de 1.650 de lei și reținerea certificatului de înmatriculare.

Datorită faptului că Inspecția Tehnică Periodică era expirată și pentru realizarea de fotografii neconforme ale materialului lemnos, societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă și a fost dispusă măsura imobilizării autoutilitarei.

Totodată, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de falsul în înscrisuri sub semnătură privată.

a transmis IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate