Polițiștii locali din Piatra-Neamț, mobilizați pentru buna desfășurare a regalului de dans sportiv

În perioada 28.02.2020 – 01.03.2020, polițiștii locali din cadrul Birourilor Ordine Publică și Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra-Neamț vor asigura menținerea ordinii publice și vor fluidiza traficul cu ocazia desfășurării în municipiul Piatra-Neamț (Sala Polivalentă) a Campionatului Național de Dans Sportiv, a Cupei Ray S Dance și a concursului Ray S Dance Fest.

Începând de vineri, 28.02.2020 și până în data de 01.03.2020, un echipaj al Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Siguranță Rutieră va monitoriza și fluidiza traficului rutier și pietonal în zona Sălii Polivalente precum și în parcarea acesteia. Totodată, o patrulă a Biroului Ordine Publică va asigura măsuri de menținere a ordinii publice și va verifica modul în care este respectată Dispoziția primarului municipiului Piatra-Neamț, cu privire la interzicerea comercializării băuturilor alcoolice în timpul desfășurării evenimentelor amintite.”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Piatra-Neamț.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate