Polițiștii locali din Piatra-Neamț, mobilizați pentru buna desfășurare a regalului de dans sportiv

0

În perioada 28.02.2020 – 01.03.2020, polițiștii locali din cadrul Birourilor Ordine Publică și Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra-Neamț vor asigura menținerea ordinii publice și vor fluidiza traficul cu ocazia desfășurării în municipiul Piatra-Neamț (Sala Polivalentă) a Campionatului Național de Dans Sportiv, a Cupei Ray S Dance și a concursului Ray S Dance Fest.

Începând de vineri, 28.02.2020 și până în data de 01.03.2020, un echipaj al Poliției Locale Piatra Neamț – Biroul Siguranță Rutieră va monitoriza și fluidiza traficului rutier și pietonal în zona Sălii Polivalente precum și în parcarea acesteia. Totodată, o patrulă a Biroului Ordine Publică va asigura măsuri de menținere a ordinii publice și va verifica modul în care este respectată Dispoziția primarului municipiului Piatra-Neamț, cu privire la interzicerea comercializării băuturilor alcoolice în timpul desfășurării evenimentelor amintite.”, transmite purtătorul de cuvânt al Poliției Piatra-Neamț.

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate