Polițiștii au confiscat 106 pomi de Crăciun de la o firmă din Bicaz

1

Miercuri , 03.11.2015, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Biroului de Combaterea Delictelor Silvice au acţionbraziat împreună cu specialiştii Direcţiei Silvice Neamţ, pe raza comunei Bicaz Chei, pentru prevenirea tăierilor ilegale de arbori și a delictelor silvice. În urma unui control efectuat la o persoană juridică, de pe raza comunei, au fost identificaţi 106 pomi de Crăciun deţinuţi de administrator fără documente de provenienţă, fapt pentru care au fost confiscați şi predaţi în custodia Ocolului Silvic Bicaz.
Polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale a administratorului cu amendă de 2000 lei, conform art. 19 din Legea nr. 171/2010 privind Codul Silvic, și desfășoară activități pentru stabilirea provenienței materialului lemnos.

sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. FLORIN spune

    Nici macar nu are sens sa mai comentez aceasta stire care arata nivelul de activitate absolut de umplutura al acestei institutii IPJ.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate