Cartierul Speranța va avea bibliotecă

1

gradinita-sperantaÎn ședința Consiliului Local Piatra-Neamț de la sfârșitul lunii octombrie a fost aprobată colaborarea Primăriei Piatra-Neamț cu Biblioteca Județeană G.T. Kirileanu pentru deschiderea unei noi filiale a bibliotecii în cartierul Speranța.
Primăria municipiului Piatra-Neamț pune la dispoziția Bibilotecii Județene G.T. Kirileanu un spațiu adecvat pentru înființarea acestei filiale, biblioteca contribuind cu fondul de carte. Filiala bibliotecii se află pe strada Izvoare nr. 151 și se preconizează că deschiderea acesteia va avea loc în luna decembrie.
Dragoș Chitic: ,,Salutăm inițiativa bibliotecii G.T. Kirileanu, vom sprijini întodeauna promovarea culturii și accesul pietrenilor către aceasta’’.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. xx spune

    Ieri treceam spre piata prin spate pe la Pietricica si la circiuma de pe colt(la un leu sfertul) iesise boschetarii care dorm prin spate pe acolo sa se dreaga cu una mica.Mi-a atras atentia unul dintre boschetari la fel de murdar si zdrentaros dar nu lua una mica,ci citea o carte intre ceilalti pe pervazul geamului circiumei.Aiurica! tu cite carti ai citit in ultimii ani?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate