Politicienii români nu mai reprezintă pe nimeni și nimic

5

Dacă asculți ce zic politicienii din zona PSD vei auzi că la ultimele alegeri locale și parlamentare ”românii au votat cu stânga” . Dacă te uiți în gura celor de la PNL vei auzi că la ultimele alegeri, cele prezidențiale, ”românii au votat cu dreapta și cu Iohannis”.
Nimic mai fals. Cei mai mulți români sunt scârbiți de politică și politicieni. Nici un partid sau candidat din România nu a reușit în ultimii 20 de ani să obțină un procent mai mare decât procentul celor care au refuzat să voteze.
Politicienii și partidele sunt de fapt niște grupuri de interese care vor să conducă nelegitim România. Dacă ar vrea să fie legitimi și ar avea curajul să dea posibilitatea românilor să schimbe clasa politică, ar accepta ca pe buletinele de vot, să fie o căsuță albă unde votantul să poată pune ștampila în cazul în care nu vrea nici un candidat de pe buletinul de vot și ca în alte țări unde există această opțiune pe buletinele de vot,  în cazul în care peste 50% dintre votanți aplică ștampila pe căsuța albă să se reia alegerile iar candidații înscriși pe listele negate de populație să nu mai aibă voie să participe.
Așadar, dragi politicieni din toate partidele, dați posibilitatea votanților să vă dea la toți un vot de blam direct în buletinele de vot și veți vedea că nu reprezentați pe nimeni și nimic.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Dan Cezar Avarvarei spune

  N-or mai fi reprezentând, dar sunt reprezentativi.

  1. feraru marcel spune

   Eroare din gresealaaaaa…..La ce dracu’ mai scriem pe calculator, daca nu stim sa ne verificam cunostiintele cu……goagal ??
   Vezi aici : http://dexonline.ro/definitie/reprezentativ
   Hă…hă….hăăăăăă Aveti nota 3.99…..prenez place !

 2. feraru marcel spune

  Si….? La cate tururi de scrutin, vom da vot de blam ? Cati ani vor trebui sa treaca, pana vom asana clasa politica ? Toate partidele infiintate dupa 1989, n-au facut altceva, decat sa jupoaie toate resursele si bunurile, muncite de asa zisele „generatii de sacrificiu” ! Intocmai unor gasti de crima organizata, si-au creeat „bisericute” la nivel national, conduse de oameni asijderea celor de la centru. Majoritatea celor alesi la inceputuri, erau persoane care servisera loial comunismul si securismul…. Se cunosteau si se sprijineau unii pe altii, deoarece colaborasera „ca fratii” pana-n ’89 ! Cei veniti dupa, cei mai tineri, au inteles oportunitatile pe care ti le ofera politica, dar, o data ajunsi in sanul gastilor, au trebuit sa se adapteze… Mafia, chiar intinerita, functioneaza dupa regulile nescrise ! Care pot avea si 40 de ani ! Cine-i prost sa piarda bani si privilegii, ca sa traiasca alegatorul mai bine ? Va schimba tanarul de 18 ani, inrolat in partid ceva ? Se va opune omertei ? NU ! Va minti, precum „magistrii” intru „democratie, care-l invata de bine ! Apoi….ce stie tanarul despre patriotism, nationalism ? STIE CA NU-S BUNE, BA CHIAR RUSINOASE…. Bamboo, e bun, vamaiotul, e cool, „jmecherul” e destept si descurcaret ! DE CE AR TINE CU ROMANIA ? ?

 3. xx spune

  Excelenta idee,dar crezi ca va subscrie vreun „politician”?

 4. Gheorghe Vasile spune

  Robert draga!
  Ca de atâtea ori ai mare dreptate.Doar ca ii bagi pe toți in aceiași oala.Si stii ca nu-i asa de loc!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate