Ce se întâmplă când într-un sondaj în care se măsoară încrederea cetățenilor introduci un câine?

2

sondaj-incredereRecent, publicația ziarpiatraneamt.ro a făcut un sondaj de opinie pentru a determina gradul de încredere pe care îl au cetățenii față de anumite instituții cum ar fi armata, pompierii, biserica, justiția, serviciile, partidele politice, sistemul de sănătate.
Pentru a oferi posibilitatea celor testați să dea și un vot de blam sistemului, în sondaj a fost introdusă și opțiunea ”un câine”. Uimitor sau nu, 61% dintre cei care au răspuns la întrebarea ”În cine aveți încredere ?” au bifat opțiunea ”un câine”,Armată 10%, Pompieri 9%, Poliție 8%, Biserică 5%, Justiție 3%, Servicii secrete 2%, Un anumit partid 2%, Sistemul de sănătate 1%.

D.D.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Radu spune

    Refaceti sondajul scotand „institutia cainelui ” si introducand altele: ONG-uri, avocatul poporului, parlament, presedintie, ..

  2. feraru marcel spune

    Din pacate cei 39% sunt si cei care urasc cainii instinctiv. Tot astia, vor „urla” ca se murdaresc pe ghetute, cand ies in targ….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate