Politicienii au început să vorbească la telefon pentru DNA

2

În teroarea ”jihadului” pornit de DNA contra corupților din clasa politică românească s-a născut un nou sindrom psihologic. Asemănător cu sindromul inger-la-telefonMünchausen care apare la persoane cu tulburări de personalitate și este caracterizată prin necesitatea de a simula o maladie prin care pacientul caută să beneficieze de îngrijiri medicale pentru afecțiunea sa imaginară, sindromul politicienilor se manifestă doar la nivel „tele-comunicativ”. Mai precis, mare parte dintre politicieni au început să folosească telefoanele pentru a simula un caracter cinstit și o personalitate onestă cerșind parcă să fie crezuți de cei care le interceptează convorbirile.
Dacă înainte lucrurile se limitau la mutarea convorbirii din mediul telefonic într-unul privat unde să nu existe fobia interceptării, acum convorbirile devin ample și dacă te nimerești pe lângă un politician care discută cu alt politician la telefon zici că s-au coborât îngeri din cer și vorbesc despre propovăduirea cintei, binelui și iubirii de aproape și desigur interesul cetățeanului care trebuie să primeze. Cred că dacă acest gen de politicieni sunt interceptați, cei care ascultă devin credincioși practicanți fiind nevoiți sa își facă cruce de 10 ori la fiecare convorbire în care interlocutorii vor să pară mai curați decât Papa.
Acest sindrom de deviație „tele-comunicativă” va mai ține cel puțin 1-2 ani după care cei mai isteți vor muta comunicarea telefonică în sfera ecleziastică, vorbind de credință, bani pentru biserici și săraci și desigur întâlniri de seara la vecernie, sens în care le recomandăm mănăstirile pentru că au pereți aproape ecranați din cauza grosimii iar interceptarea ambientală e destul de dificilă, interlocutorii fiind obligați de evlavie să vorbească în șoaptă.
Tratamentul pentru acest gen de deviații de comportament sau comunicare este simplu iar sfatul pentru cei loviți de această maladie psihologică este unul singur: Lăsați-vă de furat și puteți vorbi orice, oriunde, dacă nu făptuiți în sensul prevăzut de codul penal nu aveți de ce să vă temeți și să simulați că sunteți un înger care se luptă cu diavolii corupției. Plus că sunteți foarte penibili.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. marius spune

    DA!Ca timpanistii ascultatori de telefoani si panditori de dupa perdele or fi imaculati si evlaviosi.O turma de ipocriti unii din ei invidiosi si rautaciosi.

  2. feraru marcel spune

    Saracii „timpanisti” , probabil fac „scurta” la mana de atatea cruci politicianiste….. Da’ lasa, ca se hodinesc, cand ne asculta pe noi, palmasii, prostimea, ‘ulimea…. Acum, nu sunt sigur, ca nu-si fac cate-o cruce mare si evlavioasa, atunci cand aud ce cruci si grijanii, anafure si Dumnezei, mai scoatem si noi bucal, asa ca sa ne mai racorim… Multi s-ar putea angaja infirmieri la obstetrica-ginecologie, ca-s la curent cu toti termenii de specialitate. Fericitiii…. Cat despre penibili…. Astia de asculta sunt campioni ! Cumparati-va o cartela noua si in prima saptamana, o sa aveti destule surprize. Daca o sa fiti si oleaca mai obraznici, v-ati scos ! O sa fiti bagat in seama permanent…. Deasemenea si prietenii !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate