Dragoș Chitic: ,,Vreau ca în primărie să facem administrație și mai puțină politică. Îmi doresc să implicăm comunitatea cât mai mult în procesul decizional.”

4

Dragoș Chitic a primit astăzi votul de încredere al consiliului local al municipiului Piatra-Neamț, fiind reconfirmat în funcția de primar interimar. Dragoș Chitic ocupă funcția de primar interimar al municipiului Piatra-Neamț din data de 16 decembrie 2014, odată cu suspendarea din funcție a lui Gheorghe Ștefan, în urma arestării sale în dosarul Microsoft.
Primarul interimar a organizat în cursul zilei de marți, 7 aprilie, o conferință de presă în care a mulțumit consiliului local pentru susținere și a punctat o parte din proiectele viitoare pentru dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Tely spune

  Faptul ca Dl. Chitic lasa intr-un plan secund politica,este ceea ce multi dintre noi isi doresc.Oricum in ultimul timp putem constata ca se simte o anumita schimbare in bine,ma refer la curatenia orasului,refacerea strazilor si trotuarelor.ornamentarea cu ocazia sarbatorilor si altele.Mult succes d-lui primar.

 2. omu negru spune

  Nu am inteles din articol daca va fi primar interimar pana la alegerile anticipate sau pana la alegerile de drept.

 3. Mihai spune

  Eu zic că merită să reziste primar,doar că are nevoie de mai multă susținere.Până la urmă asta vine și din partea poporului…Însă până acolo,mai sunt acei materialiști consilieri.

 4. Lolita spune

  Deci politica = coruptie iar administratie = corectitudine. Vom vedea cit o sa reziste primar pentru ca acesti consilieri dupa ce i-au dat votul asteapta ceva pentru buzunarul lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate