Poliția prinde hoții de buzunare… pe comercianții de droguri nu-i vede nimeni?

0

Am văzut că Poliția se laudă cum a prins doi hoți de buzunare. Foarte bine, foarte frumos și vom da mai jos și comunicatul.

Totuși, în Piatra-Neamț vedem frecvent tineri care zac distruși de efectul drogurilor, dar nu primim nici un comunicat de la poliție prin care să fim anunțați că au reținut un comerciant de substanțe care năucesc copiii.

E bine așa, cu prinsul hoților de buzunare, bețivilor de la volan și al moldovenilor care vând țigări în piață…. dar cu drogurile facem ceva?

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat şi reţinut pentru 24 ore, doi bărbaţi, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt din buzunare.

La data de 16 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au identificat şi reţinut doi bărbaţi de 41 şi 49 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. În fapt, la data de 13.12.2018, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 59 de ani, din Dumbrava Roşie,  despre faptul că în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiul Piatra Neamţ a fost abordat de doi necunoscuţi care, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras din buzunar suma de 100 de lei.
De asemenea, poliţiştii au stabilit că la data comiterii faptei, cei doi erau cercetaţi într-un alt dosar penal, sub aspectul comiterii mai multor fapte de furt din buzunare, aflându-se sub control judiciar.

Cei doi au fost introduşi în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentaţi de poliţişti Judecătoriei Piatra-Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.

* **
Judecătoriei Piatra-Neamţ a dispus arestarea preventivă a bărbatul de 41 de ani, iar faţă de cel de 49 de ani s-a dispus un termen pentru judecarea propunerii de înlocuire a controlului judiciar cu arestare preventivă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate