Doleanțele schiorilor, ascultate

1

Ca urmare a solicitărilor venite de la schiori, Primăria Piatra-Neamț a decis să modifice programul de funcționare a pârtiei Cozla. Astfel, de luni până joi se va schia în intervalul orar 12-20 fără pauză pentru ratrack, vineri pârtia va fi deschisă de la 12 la 21, fără pauză de ratrack, iar in sâmbăta și duminica pârtia va fi deschisă între intervalele orare 10-15 și  16-21.

În acest sezon un abonament de luni-vineri cu urcări nelimitate costă 200 lei, un skipass de o zi – 100 lei, skipass pentru jumătate de zi – 60 lei, o urcare cu telescaunul – 8 lei, iar copiii cu vârsta până în 14 ani au reducere 50%; mai mult, cei care achiziționează abonamente sau skipass pentru întreaga zi beneficiază de un acces gratuit la Baia Comunală.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Atomic spune

    Ca s-a prelungit programul sa zicem ca e ok. Lumea iese de la serviciu pe la ora 3-4 si vine la partie . Doleanta …fara pauza de ratrac este insa macar neprofesionista ,dar ce pretentie sa ai de la unii care au invatat sa aschieze pe net . Ratrakul intra in pista , mai ales pe partiile foarte inguste cum e cea de la Piatra Neamt ,de obicei inaintea aprinderii nocturnei ca sa niveleze taluzurile formate care genereaza umbre false si pot produce accidente grave.
    NIET CULTURA DOM PRIMAR !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate