Poliția nemțeană pentru șmecheri mumă… pentru amărășteni ciumă…

5

Noroc că a venit zăpada și mașinile de mare tonaj care circulă pe drumul de la Bicaz la Poiana Teiului au tras pe dreapta.

Cam ce părere poți să ai despre autoritățile unui județ dacă parcările de pe un drum unde limita de tonaj este de 13 tone arată așa?

Prefectura ne anunță de ceva timp că nu se mai merge cu mașini mari pe traseul asta, poliția ne anunță cum face ea ravagii printre conducătorii care nu au centură, vorbesc la telefon sau apasă pedala de accelerație, că pe cei cu alcoolul deja le pune cătușe. Numai băieții deștepți din transporturi au protecție divină pe drumurile din Neamț și doar divinitatea poate să-i tragă pe dreapta cu o zăpadă serioasă.

Domnilor polițiști de la rutieră, cum au ajuns toate tirurile și mașinile cu lemne prin parcările de pe DN 15 unde limita de tonaj este de 13 tone? S-au teleportat sau fac parte din categoria de mașini pe care nu aveți voie să le vedeți?

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Onelian dalmatio spune

  Ai dreptate Florin Nicolaie dar dacă cei ce trebuie să ia măsuri iau șpagă! ?, ce-i de facut?…..Trebuie verificat și luate măsuri de urgență. ….., dar dacă cei ce trebuie să ia măsuri sânt tot la fel?…

 2. Coserariu Marius spune

  Pentru domnul Florin Nicolae:pentru acele mașini care transportă piatră, au fost emise autorizații speciale pentru acel sector de drum. Deci… circulă legal.

 3. Xxx spune

  Atâta timp cât exista interese nimic nu se va schimba.
  Șpagă data se primește de cineva!
  Când se va opri darea de șpagă mai vorbim de țara.

 4. Florin Nicolae spune

  Să nu mai vorbim de Lacul Roșu,să vedeți acolo cum se respecta limita de tonaj,noaptea se transporta piatra de la o cariera de lângă Gheorgheni și nimeni nu vede,nici în HR nici în NT iar drumul pleacă la vale încet dar sigur.

  1. un cetatean spune

   Si ca sa scoti piatra din cariera respectiva ce e de facut? Sa se apuce transportatorul sa cumpere camioane de 12t pentru ca are o „lucrare” in zona? Isi scot autorizatie, circula noaptea sau mai stiu eu ce. Departe de mine gandul de a le lua apararea transportatorilor (patronilor), dar nici sa exageram. E o practica normala peste tot in lume, daca aveti TV, probabil ati vazut cum se fac transporturi agabaritice (case, elice de avion, bazine gigant etc.) prin orase si se blocheaza circulatia si/sau sunt ajutate de echipaje de politie – deci nu doar chestiuni de tonaj. Deh, voi stiti mai bine, lucrati in transporturi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate