Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 18 ianuarie 2019
  • :
  • :

Poliția nemțeană pentru șmecheri mumă… pentru amărășteni ciumă…

Noroc că a venit zăpada și mașinile de mare tonaj care circulă pe drumul de la Bicaz la Poiana Teiului au tras pe dreapta.

Cam ce părere poți să ai despre autoritățile unui județ dacă parcările de pe un drum unde limita de tonaj este de 13 tone arată așa?

Prefectura ne anunță de ceva timp că nu se mai merge cu mașini mari pe traseul asta, poliția ne anunță cum face ea ravagii printre conducătorii care nu au centură, vorbesc la telefon sau apasă pedala de accelerație, că pe cei cu alcoolul deja le pune cătușe. Numai băieții deștepți din transporturi au protecție divină pe drumurile din Neamț și doar divinitatea poate să-i tragă pe dreapta cu o zăpadă serioasă.

Domnilor polițiști de la rutieră, cum au ajuns toate tirurile și mașinile cu lemne prin parcările de pe DN 15 unde limita de tonaj este de 13 tone? S-au teleportat sau fac parte din categoria de mașini pe care nu aveți voie să le vedeți?
3 comentarii la “Poliția nemțeană pentru șmecheri mumă… pentru amărășteni ciumă…

  1. Coserariu Marius

    Pentru domnul Florin Nicolae:pentru acele mașini care transportă piatră, au fost emise autorizații speciale pentru acel sector de drum. Deci… circulă legal.

    Raspunde
  2. Xxx

    Atâta timp cât exista interese nimic nu se va schimba.
    Șpagă data se primește de cineva!
    Când se va opri darea de șpagă mai vorbim de țara.

    Raspunde
  3. Florin Nicolae

    Să nu mai vorbim de Lacul Roșu,să vedeți acolo cum se respecta limita de tonaj,noaptea se transporta piatra de la o cariera de lângă Gheorgheni și nimeni nu vede,nici în HR nici în NT iar drumul pleacă la vale încet dar sigur.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *