Politia Locala s-a pronuntat in legatura cu poluarea fonica de la Apa Serv

0

Politia Locala s-a pronuntat in legatura cu poluarea fonica de la Apa Serv luand in considerare toate plangerile si raspunsurile de la autoritatile avizate, inclusiv de la Mediu.
Acuzati de prea mult subiectivism, lasam pe cei obiectivi sa se intereseze si sa prezinte opiniei publice rezultatul anchetei, asta daca primesc si aprobare de la sefii lor.Daca nu au voie ei, ne autosesizam si va prezentam noi rezultatele peste vreo saptamana.
Cel mai interesant de zis despre Politia Locala este faptul ca in acest an au mers din poarta in poarta rugand patroni de magazine sa isi curete in fata proprietatii dar si mai spectaculos, nu stiu daca e bine de spus sau daca au voie sa faca asta, dar din partea noastra nota 10, au adunat tot felul de „indieni”, „apasi” si alte specii nomade si le-au pus lopetile in mana. Umbla zvonul ca printre lopatari se aflau si o serie de cersetori stresanti care s-au vazut nevoiti ca dupa un an de stat la mila pietrenilor, acum sa le curete drumurile.
Informatia cu implicarea politiei locale in actiunile de deszapezire este una obtinuta pe surse, nu una comunicata oficial de aceasta institutie, asa ca va rugam sa o tratati ca atare. Din partea noastra, jos palaria, trebuia sa fie scosi odata si odata si puturosii la munca.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate