Masinile institutiilor nemtene

3

Nu stiu exact la ce se folosesc masinile institutiilor nemtene, dar stiu cu certitudine la ce nu ar trebui sa se foloseasca.
– Nu se folosesc la transportul sotilor angajatilor, indiferent de greutatea pe care ar avea-o acestia, ba dimpotriva, daca sunt supli ca un submarin rusesc le-ar prinde bine mersul pe jos.
– Nu au ce cauta sa ia sau sa duca pe nimeni la nici o televiziune decat daca reprezinta institutia, nu doar interesele sefului de institutie.
– Nu se folosesc la facut sau carat cumparaturile nimanui, indiferent da cata hrana ar trebui sa imbuibe pana la explozie cineva.
– Nu se folosesc la transportat copii nici unui angajat, chiar daca angajatul sau sotul acestuia deabia mai reusesc o deplasare bipeda.
Ca sa nu mai discutam pe acest subiect caci imi este mie rusine de rusinea altora, hai mai bine sa va explic care este diferenta intre cei care se „bucura” ilegal de banul public. Ei se impart in doua categorii .  1 „smecheri”, cei care gasesc de cele mai multe ori caile legale sa dea tunuri de la zeci de mii de euro in sus si 2, „gainile” care scurma si ele dupa o tura cu masina de servici, un top de hartie sau alte gainarii sau poate vreo  prima daca cotcodacesc frumos.
Asa ca…  „gainilor”, sa va fie rusine ca va suiti pe coama cuibarului bugetar si va gainatati pe imaginea functionarilor publici care muncesc numai ei stiu cum si tremura zilnic de frica locului de munca, a facturilor si a ratelor ce le bat la usa.
Apropo. Stiti cum arata o gaina dezbracata ?
gaina

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. mamaliga spune

  O fi masina CJN – care deserveste secretarul judetului ??????

 2. jiji spune

  „copii nici unui angajat”… corect e, cred, „copiii” cu trei (3) de „i”.
  cata vreme scriem asa, este extrem de usor de inteles dezinteresul oricui pentru un articol corect de altfel.
  nu facem copii niciunui angajat, fereasca Dumnezeu! 😀

 3. c.oprea spune

  Va referiti la masina AJOFM, bineinteles!e usor de recunoscutcut. AJO la nr. de inmatriculare si e parcata de cele mai multe ori la sediul PSD.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate