Poliția Locală Piatra-Neamț: Controale privind legalitatea activităților comerciale

1

Politia Locală a demarat o acțiune constând în efectuarea de controale la agenții economici – persoane juridice ( societăți comerciale, persoane fizice autorizate, etc. ) în vederea verificării existenței acordului de funcționare, a reînnoirii acestuia la sfârșitul perioadei de valabilitate, a resPolitie-Localapectării codurilor CAEN, a respectării orarului de funcționare, a efectuării activității cu personal calificat, afișarea de preturi și tarife, precum și comercializarea de mărfuri sau alte produse în termenul de valabilitate specificat pe acestea.

Cu aceasta ocazie, de la începutul anului au fost controlate un nr. de 49 unități și au fost depistate 5 societăți comerciale care nu dețineau acorduri de functionare sau se aflau în afara perioadei de valabilitate a acestora, fiind sancționate în conformitate cu OG 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață, cu amenzi de la 400-1000 lei și ca măsură complementară- suspendarea activității până la intrarea în legalitate.

Totodata, Politia Locală avertizează persoanele juridice care desfășoară activităti comerciale ( având ca obiect de activitate alimentație publică, activități recreative, comerț, prestări servicii, corespunzătoare codurilor CAEN) să intre în legalitate prin obținerea sau actualizarea acordurilor de funcționare la Serviciul de autorizări comerciale din cadrul Primăriei Piatra- Neamț.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Elena spune

    A ce bine!!!!!poate se duc si la vecinii mei care de 5 ani inchiriazà terenul lor de fotbal fàrà autorizatie de functionare.dar…..mà indoiesc !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate