Poliția Locală! Dormiți? La Zilele Orașului ar fi trebuit să scrie peste tot ”Dacă nu primiți bon fiscal, produsele sunt din partea Primăriei Piatra-Neamț”

0

Primarul Carabelea a făcut un regulament și pentru participarea comercianților la evenimentele din Piatra-Neamț. Regulamentul plin de aberații a făcut ca o mulțime de comercianți locali să nu participe la Zilele Orașului. Regulile impuse de primar par a fi fost doar pentru a descuraja pe unii în favoarea altora.

De exemplu, toți comercianții ar fi trebuit să aibă afișe pe care să scrie ”Dacă nu primiți bon fiscal, produsele sunt din partea Primăriei Piatra-Neamț”. A’i văzut așa ceva?

Regulament privind organizarea și desfășurarea evenimentelor de comerț stradal în Municipiul Piatra-Neamț. Art. 17 lit i) Comercianții au obligatia să afișeze în mod vizibil mesajul: ”Dacă nu primiți bon fiscal, produsele sunt din partea Primăriei Piatra-Neamț”

Este de datoria Poliției Locale să impună respectarea acestei reguli și de mâine să vedem aceste afișe cu ”Dacă nu primiți bon fiscal, produsele sunt din partea Primăriei Piatra-Neamț”.
Rugăm Poliția Locală să facă imediat publice măsurile luate și să dispună intrarea în legalitate a comercianților dacă nu cumva au dispoziție de undeva să aplice doar anumite reguli, doar anumitor comercianți.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate