Poliția Locală a prins în flagrant bătrânele traficante de ghiocei

5

În cadrul unei operațiuni fulger de restaurare a ordinii publice în Piatra-Neamț, polițiștii locali au prins în flagrant delict două bătrâne suspecte de trafic cu ghiocei.

Pe lângă fapta principală de trafic cu ghiocei s-au mai reținut în sarcina traficantelor octogenare și ocuparea fără drept a unor suprafețe de 40, respectiv 60 cm pătrați din spațiul public.

Nu putem să nu fim impresionați și să nu aplaudăm astfel de fapte de vitejie. Bravo, poliția locală…

Pamflet

telegram ziar piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. vasile r spune

  la trecerea de pietoni din spatele tonetelor catre calea ferata , politia locala nu ii vede pe cei 10 pamblicari si bisnitari care stau zilnic pe trotuar fumand si asteptand sa le cada clienti batrani in plasa sa -i prosteasca .
  Acestia zilnic fac taxi la negru Politia locala se face ca nu-i vede

 2. vasile r spune

  niste pamblicarisi cotofani care stau pe spatele celor care muncesc orasul este plin de cersetori in special in zona pietelor

 3. Privitor spune

  Isi fac si ei mana pe cei care nu pot reactiona, despre valutisti (traficanti, pesti de tot felul), de exemplu, stapani de drept ai unor vaduri cunoscute si recunoscute, „sigur” nu au auzit, vazut, aflat ceva.

 4. Nicu spune

  Jalnici….

 5. Nemtean spune

  Iau salarii nesimtite pe spinarea noastră, bătaie de joc maxima,pe interlopii care își fac blocuri&busdiness fără autorizatii nu-i verifica nimeni, halal instituții în Piatra Neamț !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate