Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 21 august 2019
  • :
  • :

Politia din Anglia caută un hoț, posibil român… care le-a furat girofarul

Poliția britanică a demarat o investigație după ce un hoț, neidentificat până în prezent, a furat girofarul de la o mașină a instituției. Întâmplarea e cu atât mai bizară cu cât hoțul a fost surprins de camerele de supraveghere cu zâmbetul pe buze în timp ce căra satisfăcut dispozitivul luminos. Incidentul s-a petrecut în gara Sunderland.

Ofițerii britanici de la transporturi au făcut publice fotografii cu chipul hoțului, în speranța ca oricine deține informații despre personaj să anunțe poliția și astfel să fie prins.

Conform descrierii poliției, vinovatul are părul închis la culoare, iar în ziua respectivă purta un trening albastru și era încălțat cu pantofi sport, marca Nike.

Un purtător de cuvânt al BTP a declarat: „Ofițerii au postat astăzi imagini ale unui bărbat după ce girofarul poliției a fost furat de la o mașină la gara Sunderland. Incidentul s-a produs la ora 4.29 dimineața, pe 26 decembrie 2018.”

În comentariile iscate în zona social media engleză s-au avansat mai multe ipoteze asupra identității hoțului și mai multe variante de naționalitate, una dintre ele fiind cea română.

Dacă vi se pare cunoscut acest individ puteți transmite informațiile (clic aici)
9 comentarii la “Politia din Anglia caută un hoț, posibil român… care le-a furat girofarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *