Poli-tichia de mărgăritar și implantul ideologic

0

Orice comportament politic malign generează consecințe. Interesul public impune corectitudine și principii durabile. Respectând această manieră, toate deciziile obiective sunt favorabile comunității. Nesiguranța este efectul oricărei situații de criză, însă o schimbare neașteptată poate îndrepta societatea către o direcție mai bună.

Redescoperirea dragostei pentru investiții pare să devină vizibilă la marile companii. În acest fel economia post-pandemică prinde contur. Analiștii estimează la nivel global o creștere a investițiilor cu peste zece procente față de perioada premergătoare crizei. Trecerea bruscă de la austeritate la dezvoltare este de importanță semnificativă. Investițiile în tehnologii noi și strategii de business reprezintă rețeta secretă din spatele unor standarde de viață mai ridicate.

Firmele în general s-au adaptat la permanentele schimbări generate de pandemie acceptând munca hibridă și dezvoltând segmentul cumpărăturilor online. Retailerii cu vitrină la stradă au investit puternic în noua piață virtuală. Restaurantele își îmbunătățesc linia de catering, firmele de livrări pot deveni start-up-uri de succes, iar mulți angajați rămân conectați și în afara biroului, crescând randamentul echipei. Putem spune că avem în față perspectiva unei lumi mai bune, în care vom obține mai mult într-un timp redus. Mediul de afaceri a devenit propice numai celor care vor ține pasul cu noile circumstanțe. În funcție de cuantumul investițiilor din acest an vom fi impresionați mai mult sau mai puțin de noua formă a dinamicii afacerilor.

Cine poate sta în calea progresului?

Orice acțiune benefică reprezintă un pas înainte. Rezultatele apar în timp și nu au cum să provină din partea structurilor politice zgomotoase ocupate doar cu organizarea spectacolului public.

Să-i evităm pe cei care nu respectă reguli și vor să ne convingă de faptul că vom deveni victimele unei conspirații mondiale.

Când stai cu diavolul la masă este indicat să-i poți oferi o lingură cu o coadă mai lungă decât mâna lui, pe care să o poată ține doar de capăt atunci când mănâncă.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate