Podul de la 8 Martie va fi redeschis. Un expert spune că se poate circula în siguranță

1

La sfârșitul ședinței de Consiliu Local din 22 septembrie, primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, a declarat că în cursul zilei de mâine, 23 septembrie, puntea pietonală de la Piață – zona fostei fabrici 8 Martie, va fi redeschisă circulației. Decizia vine ca urmare a unei expertize, spune primarul.

Astăzi am primit un răspuns oficial din partea expertului care a făcut expertiza tehnică de la puntea de la 8 Martie și răspunsul domniei sale ne confirmă faptul că se poate face circulație pietonală în condițiile restricționate pe care le-am avut anterior, trebuie doar niște lucrări de finisare a mozaicului respectiv, lucrări care sunt în desfășurare. Puntea este în proiectare, în câteva săptămâni vom primi forma finală a proiectului tehnic.”, a spus Andrei Carabelea.

Conform expertului, se poate circula în siguranță pe această punte, însă autoritățile au în vedere proiectarea unei punți noi, urmând a se face o rectificare bugetară în acest sens. Rămâne de văzut cine va fi executantul, deoarece refacerea punții de la Ștrand nu a surâs nimănui. Nu s-a înscris niciun ofertant la licitație.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Adrian D. spune

    Eu unul nu m-aș încumetă sa îl trec… N-am idee ce fel de experți au adus, dar podul nu arată deloc bine

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate