PNL-ul nemțean iese din nou în decor cu un comunicat de presă

0

liberaliÎntr-un comunicat de presă foarte nefericit, liberalii nemțeni se plâng că nu au fost invitați să vorbească și ei cu Sevil Shhaideh. Să vorbească ce? Băieții aceștia de dreapta au condus 10 ani de zile județul Neamț cu o aroganță politică de neimaginat și nu s-au consultat cu nimeni,  și nu au avut chef să vorbească cu niciun PSD-ist și acum ce să vezi i-a pălit cheful de discuții.

10 ani în care numărul locurilor de muncă a scăzut de la an la an, puterea de cumpărare de asemenea, s-au închis spitale, școli, s-au tăiat salarii, s-au impozitat pensii, s-au inventat taxe și impozite, s-au închis sute de firme în Neamț și un sfert din nemțeni au plecat din țară.

După acești 10 ani ei vor să vorbească… Să nu credeți cumva că acum cu PSD la putere va curge lapte și miere, dar totuși daca e să facem un top al politicienilor neserioși din Neamț de departe primul loc e ocupat de șeful liberalilor nemțeni Mugur Cozmanciuc, iar când aud că vor să îl mai pună și în conducerea centrală a PNL chiar îmi doresc să văd cum trec la alte partide liberalii care sunt serioși și muncesc.

Citiți să vedeți cum se dau discriminați liberalii și cum atrag în comunicarea lor nefericită și oameni muncitori, cum este cazul primarului de Roman sau de Piatra-Neamț și asta nu pentru că au cei doi primari de spus ceva, ci pentru că cei care conduc PNL-ul nu au curajul să se ia de președintele Consiliului Județean sau de cineva din guvern. Ca de obicei, îi pun pe alții să le facă treaba în timp ce ei stau la București și conduc partidul prin corespondență de parcă ei ar fi zeii din Olimp și liberalii din Neamț argații credincioși.

PNL Neamț:
Conducerea PSD a Consiliului Județean Neamț continuă seria discriminărilor politice
La întâlnirea de lucru între vicepremierul României, doamna Sevil Shhaideh, și reprezentanții unităţilor administrativ-teritoriale din județ, care a avut loc astăzi la Consiliul Județean Neamț, invitațiile au fost trimise preferențial. Deși au fost puse în discuție soluții de finanțare pentru proiectele de dezvoltarea locală, primarii celor doi poli de dezvoltarea ai județului, municipiile Piatra Neamț și Roman, au fost” omiși”. Acest lucru continuă seria discriminărilor politice și demonstrează, încă o dată, că fondurile publice vor fi distribuite în manieră PSD, pe criterii politice.
” Nu știu care au fost criteriile după care s-au făcut invitațiile la întâlnirea cu doamna vicepremier, oricum este inadmisibil ca la o discuție privind dezvoltarea locală să fie omiși chiar primarii celor două municipii: Piatra Neamț și Roman. Se pare că nici Piatra Neamț, nici Roman nu reprezintă o prioritate pentru guvernarea centrală sau locală a PSD-ului. O vizită de lucru presupune discuții aplicate pe probleme care privesc ministerul pe care dumneaei îl conduce, nu o ședință de partid unde participanții sunt aleși în funcție de apartenența politică”, a declarat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra Neamț.
Modul acesta de abordare demonstrează încă o dată disprețul pe care îl au cei care guvernează față de cetățenii care au îndrăznit să aibă altă preferinţă politică, considerându-i cetățeni de mâna a doua.
” Suntem primari PNL, dar eu sunt în slujba tuturor cetățenilor. Romaşcanii merită şi atenţia conducerii PSD a Consiliului Judeţean. Cred că a venit timpul ca practica acesta, în care comunitățile sunt tratate după culoarea carnetului de partid, nu după nevoile reale, să ia sfârșit! Altfel, nu o să modernizăm niciodată țara asta! Le reamintesc celor de la conducerea Consiliului Județean Neamț că în administrație nu există localități favorite”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.
La întâlnirea de lucru nu a fost dorit nici primarul liberal al comunei Tămășeni, domnul Ștefan Lucaci, iar alți edili au fost invitați ”oficial” …telefonic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate