Autoritățile stau capră în timp ce centrele de permanență sunt… varză

3

controlDupă cum spuneam pe la începutul anului, multe centre de permanență din Piatra-Neamț nu funcționează cum ar trebui. Medicii vin la serviciu pe hârtie pentru că în realitate nu găsești decât asistente, de multe ori nici pe ele. Aroganța este la rang de virtute atunci când ai nevoie de serviciile acestor așa-zise unități medicale. Ce bani se fraudează prin centrele de permanență, acesta va fi subiectul unor articole viitoare. Deocamdata rămânem la subiectul funcționării.

Culmea nesimțirii. După acțiunea jurnalistică prin care am arătat că unii medici nu sunt la treabă, ce credeți că au făcut? Au continuat activitatea exact la fel, numai că în urma articolelor de presă cei care controlează activitatea acestor centre de permanență s-au autosesizat și mergând în control au găsit fix aceeași situație ca și noi. Centrele de permanență din Speranța, Mărăței și Precista… fără medici de gardă.

Și vreți să vă spunem culmea tupeului? După ce au apărut în ziare, au fost prinși și de CAS și de DSP că nu sunt la treabă deși în acte încasează, unele centre de permanență își continuă activitatea în același regim de nesimțire de parcă ar avea pe cineva atât de puternic și influent în spate încât pot sfida pe toată lumea fără să pățească nimic.

Vorbim aici de încasarea unor bani publici pentru activități prestate fictiv. Chiar autoritățile nemțene au orbul găinilor?

centre-permanenta

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Tibi spune

    SA DEA DUMNEZEU la TOATA LUMEA sa nu aibe Nevoie de Serviciile lor ! ca oricum peste tot ce tine de sistemul medical e VARZA !

  2. Tibi spune

    Centrele ca centrele , dar Ce Faci cu Spitalul , spitalele , daca ajungi in situatia sa ai nevoie de Internare si aici nu e vorba numai de SJU NT , unde acum cateva zile a fost o situatie cu o mama si un copilas ci si de altele din tara , unde vedem ,auzim de o bucata de timp , numai lucruri GROAZNICE , la DJ au murit de la o transfuzie , la PH a murit copilu ,,, CA unii pacienti mai si MOR ,, ! la IS , CENTRU SPITAL de INteres Regional , tanarul din BT iese , trece cu BINE de operatie de colon , DAR se stinge din cauza unei Infectii , asa fel incat Groaza te ia de la varf spre baza SIstemului Medical , DR Mengele ar fi Invidios pe ce se petrece in RO , El cel putin mai reusea ca din unul aflat la limita Mortii sa l readuca in simtire , prin dif mijloace , Nu le mai expunem , se Cunosc de cine a citit .

  3. lucia spune

    Baani. Incasati. Sint. destui. dar nesimtirea este. mare. Automat te.trimit. la. sipital. sau lla. medicul de familie.Atunci ei .pentru ce mai stau. acolo.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate