PNL-ul este vinovat pentru situația pandemică din România

3

Din disperarea lor de a fi mai importanți decât sunt, cei de la PNL au deturnat politic mai tot ce ține de pandemie scârbind o mare parte a populației.

Este cunoscut că majoritatea românilor nu au deloc încredere în politicieni, indiferent de partidul din care fac parte aceștia. Dacă vine pompierul, preotul, polițistul, medicul sau chiar gunoierul și dă un sfat românului, românul ascultă și ține cont de ce i se spune. Când vine un politician și îi spune românului ce trebuie să facă, românul nu doar că nu îl ascultă, dar face invers de cât spune politicianul pentru că nu are încredere în el și bănuiește că e vorba de un interes ascuns.

Exact asta s-a întâmplat și cu pandemia. Au ieșit cei de la PNL și au spus românilor că singura soluție este starea de urgență, izolarea celor pozitivi, plimbatul cu izoleta, statul noaptea în casă și multe alte lucruri care s-au dovedit total ineficiente. După apariția vaccinului, în loc să lase medicii să se ocupe de campania de vaccinare, exact cum s-a făcut la orice altă campanie de vaccinare, au ieșit ei cu sigla PNL de ziceai că au făcut vaccinul la sediul PNL. Au vrut să fie ei niște mici dumnezei și să inducă electoratului ideea că ei salvează poporul de la virusare și în realitate au fugărit lumea de la vaccinare.

Aroganța și disperarea de a poza în salvatorii poporului a celor de la PNL au făcut ca mulți oameni să creadă că pandemia este de fapt o afacere și că vaccinarea este ceva politic, nu medical, deoarece a fost promovată de politicieni, nu de medici.

Foarte mult rău au făcut cei de la PNL în această pandemie și mai fac în continuare pentru că ceva coordonat și promovat politic nu poate fi perceput de oameni decât ca fiind ceva cu scop politic. În pandemie politicienii, indiferent de culoarea lor, ar trebui să tacă și medicii să vorbească. Din păcate, acum, la noi în pandemie, medicii tac și politicienii coordonează lucruri care țin de sănătatea românilor.

3 Comentarii
  1. Albert spune

    O mare parte din vina o au Presedintele Iohannis si premierul interimar- Florin Citu, persoane din conducerea tarii care in vara au spus public ca „pandemia a fost eradicata”; romanii nu s-au mai vaccinat auzind ca pandemia a fost eradicata.

  2. B spune

    Asa este!!! PNL este principalul vinovat pentru tot ce s-a intamplat in pandemie, la fel cum si PSD este vinovat pt halul in care a ajuns aceasta tara pana la debutul crizei. Niste derbedei cu totii

  3. Bacosca Antoanela Iustina spune

    Ati uitat sa mentionati botnita. Total inutila. Purtatul excesiv al botnitei denota sclavie, alienare sociala. Inuman!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate