Bărbat din Neamț, găsit fără suflare pe un drum public

0

Ieri, 27 octombrie, cu puțin timp înainte de orele prânzului, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț a fost solicitat să intervină de urgență în Rădenii de Sus, Târgu Neamț. Ajunși la fața locului, membrii echipajului au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 64 de ani se afla în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare cardio-pulmonară, bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decesul.

Condoleanțe familiei.

Comunicat oficial SAJ Neamț: „27.10.2021, ora 11:41, Rădeni de Sus – Tg. Neamţ, pacient sex masculin, 64 ani, diagnostic: SCR fără răspuns la manevrele de resuscitare cardio-pulmonară; pacientul a rămas la locul solicitării.

COMUNICAT IPJ NEAMȚ:

La data de 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat se află decedat, pe un drum public, din localitatea Rădeni. Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, fiind identificat corpul unei bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Rădeni. În urma examinării suprafeței exterioare a corpului acestuia, nu au fost identificate urme vizibile de violență. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate