PNL Piatra-Neamț a ajuns să își șmenuiască alegerile interne. Vai de săgeata lor…

2

Recent au avut loc alegerile pentru șefia PNL Piatra-Neamț. Carabelea a candidat singur și nu a ieșit că nu era cvorum. Au mai făcut o ședință și a ieșit (pentru povestea penibilă clic aici). Cum era de așteptat cineva a contestat alegerile (click aici) și pentru că au fost invitați doar susținătorii lui Carabelea nu le iese acum la număr convocările. Ce credeți că au făcut? Pentru a produce numărul de dovezi de convocări necesar au început să dea azi mesaje de convocare pentru alegerile ce au avut loc săptămâna trecută.

Nici nu vrem să ne imaginăm ce fac astfel de politicieni la alegerile locale și naționale dacă la cele interne ale lor coboară până la acest nivel.

Din păcate pentru Piatra-Neamț astfel de episoade scârbesc din ce în ce mai mult electoratul care refuză să mai iasă la vot și rezultatele absenteismului le simțim deja cu toții.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Un Roman spune

    Trăim în dictatura PNL…guvernul meu…prefecții mei…totul este asa cum ne a promis Johannes…`România lucrului bine facut`

  2. Marius spune

    Pai daca in 2021 se desfasoara campionatul european de fotbal euro 2020 de ce sa nu se poata convoca pe 28.06 membrii PNL pt data de 26.06? Vad ca IQ ul lor este mai mic decat procentele din alegeri. Este foarte posibil ca ăstia sa termine gradinita dupa ce si dau bacalaureatul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate