Rușinea Pământului la alegerile PNL Piatra-Neamț. Carabelea a candidat singur și nu a fost ales

2
Foto început sedința

Azi, la cinematograful Dacia au avut loc alegerile pentru șefia PNL Piatra-Neamț, singurul candidat fiind Andrei Carabelea deoarece pe celălalt l-au ”convins” să se retragă. Din cei peste 1.000 de membri au venit doar câteva zeci. Când au vrut să îl aleagă pe Carabelea, surpriză. Nu erau suficienți în sală pentru a fi o ședință statutară și nu au putut să îl aleagă.

Oamenii lui Carabelea au ieșit din sală, au luat o gură de aer și au convocat o nouă ședință care a avut loc imediat, în zece minute, și în care nu a mai fost nevoie de cvorum, adică puteau să îl aleagă și cu 10 oameni. Abia la a doua ședință Carabelea a fost ales.

Nu credem că există rușine politică mai mare decât să candidezi singur și să nu fii ales.

Cum s-a ajuns aici? Foarte simplu. Nu au fost invitați cei care erau suspecți de a nu-l plăcea pe Carabelea, iar după excluderea ”suspecților” de ”anticarabelism” nu au mai rămas suficienți membri care să îl voteze statutar așa că au convocat o ședință în regim de urgență ca să voteze cu câți sunt.

Nu au avut, săracii, susținători suficienți nici măcar să ocupe toate locurile de pe scenă. În postarea lui Andrei Carabelea – click aici – aveți, totuși, imagini dintr-un unghi mai favorabil.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. goldan gheorghe spune

    pnl= dezastru.

  2. VLAD spune

    Dezamagitor !!!! ,, Cand vezi cirezile de inbecili , devine suportabila însingurarea. ,, Petre Ţuţea

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate