PNL de la Bodo, Strătilă și Roca la Ghineț

1

Luigi Bodo, Preşedintele Consiliului de Administraţie la SC RIFIL SA, Şerban Strătilă sau Cătălin Rocaerau propunerile liberalilor acum două săptămâni pentru Consiliul de Administrație al spitalului din Piatra-Neamț ”dacă doriți cu adevărat să faceți ceva pentru nemțeni ”

Astfel de persoane foarte competente i se propuneau lui Arsene ca să le pună în consiliul de administrație al spitalului în locul lui Dan Constantin, Veronica Vasiliu și al altora.

După nici două săptămâni de la această propunere, liberalii îl pun director la spital pe domnul Ghineț Marius.

Nu insinuăm că ar fi vreo problemă cu Marius Ghineț, dar nu prea înțelegem cum au parcurs liberalii distanța de la ce ziceau că trebuie să facă PSD la ce fac ei acum. Singura explicație ar fi că au parcurs această distanță cu viteza luminii, deși chiar și așa două săptămâni e un timp cam scurt.

Iosub Robert

dolinex
1 Comentariu
  1. Stefan spune

    Ghinet e mult mai bun fata de cei propusi initial, nu ati inteles?!In plus, e si un membru PNL cu vechime si activitate intensa, un adevarat urmas al lui Bratianu!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate