PNL a terminat ce avea de făcut la el în curte și se ocupă de curtea PMP

4

Laurențiu Dulamă, alias Amedeo, este actualul vicepreședinte al Consiliul Județean Neamț. El a fost dat afară de prefectul guvernului PSD pe motiv că soția lui avea contract cu ApaServ, dar a revenit pe funcție după ce s-a judecat. Amedeo s-a declarat atunci o victimă a PSD, doar că acum, după ce a revenit pe funcție, votează cot la cot cu PSD-ul, ajutându-l să își păstreze majoritatea în Consiliul Județean. Deci, se află într-o variantă politică a sindromului Stockholm.

Pentru faptul că Amedeo ajută PSD-ul la vot în Consiliul Județean, liberalii fac tot ce pot ei și își folosesc toate instrumentele pentru a-l da afara din PMP și sunt șanse mari să reușească dacă se mai forțează puțin.

Deși presiunile de la PNL sunt mari asupra PMP pentru a îl da afară pe Amedeo, PMP nu pare a se chinui foarte tare să facă acest lucru, deoarece PNL-ul pare a fi în zona de aroganță supremă și nu au oferit nimic PMP-ului în locul sacrificării postului de vicepreședinte la consiliul județean, motiv pentru care nici nu merită efortul să fie foarte tare băgați în seamă.

În principiu e vorba doar de o bătălie de imagine în care PNL-ul încearcă să arate că poate, dar în realitate e extraordinar de slab, deoarece dacă ar fi să înceapă astfel de lupte de undeva ar trebui să înceapă prin a-și exclude din partid propriii membri care sunt amanetați PSD-ului și abia mai apoi să nu mai poată dormi de grija lui Dulamă.

Desigur că Amedeo joacă cu PSD în timp ce partidul său PMP joacă cu PNL, dar din toată această bălăcăreală nu se vede decât ipocrizia liberalilor care nu vor să își vadă propriile probleme și consumă resurse pentru problemele altora din alte partide.

Și ar mai fi ceva deloc de neglijat. Cum poate PNL să îl acuze pe Amedeo că votează cu PSD când nici dacă ar vrea să voteze cu PNL nu ar prea avea ce pentru simplul fapt că în Consiliul Județean Neamț liberalii nu au venit cu niciun proiect, ci doar cu amendamente la proiectele PSD-iștilor. Deci se termină mandatul și consilierii județeni liberali nu au făcut niciun proiect care să intre pe ordinea de zi la vreo ședință. Dacă mâine se trezesc că au majoritate în CJ Neamț nici nu vor ști ce sa facă în afară de a-și numi oameni prin conduceri, CA-uri și AGA la societățile CJ Neamț. Ei, săracii, nici măcar nu pot reproșa PSD-ului că au avut un proiect și PSD-ul ar fi votat contra pentru că nu au avut niciun proiect.

Pe această temă, Amedeo a ținut o conferință de presă din care noi nu am înțeles nimic pentru că a vorbit mult fără să spună nimic și fără să răspundă concret la vreo întrebare.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Eu spune

  E stupid. Adica pe de o parte dvs clamati faptul ca pnl nu face proiecte, dar pe de alta parte ia ghiciti cine pune proiectele pe ordinea de zi. Pai ce interes ar avea dl Arsene sa le puna pnlistilor proiectele pe ordinea de zi, cand le poate fura si sa le puna cu numele lui sau al unuia dintre vicepresedinti ca sa aiba motiv pe urma sa zica ca pnlistii nu fac proiecte.

  ADMIN: Cred ca daca PNL ar face un proiect Arsene si PSD ar vota cu două maini numai ca sa le arate ca le trece orice proiect….doar ca liberalii nu fac proiecte….

  1. Eu spune

   Pana ună alta psd e la putere pentru ca oamenii sunt interesati sa se implementeze proiectele lor, nu ale opozitiei. Daca ii interesau proiectele opozitiei, pai ii votau ca sa-i aduca la putere. Treaba opozitiei e sa faca amendamente pe proiectele celor de la putere, si cred ca exact asta face. Si nu e normal ca tu, ala de la putere sa ai pretentia sa faca opozitia ce e treaba ta sa faci.

 2. AntiProşti spune

  A spus ceva despre Petrov?

 3. Viorel Isidor spune

  De unde aveți aceste informații cum că PNL face presiuni asupra altui partid?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate