PMP se joacă cu bormașina în barca PSD

0

La Consiliul Local Piatra-Neamț a avut loc o schimbare temporară de majoritate. Mai exact, consilierii locali PMP au votat alături de cei de la PNL contra celor din PSD.

Suntem ferm convinși că știrea aceasta v-a făcut să plângeți și nu mai puteți de grija alianțelor dintre consilierii anonimi de la Piatra-Neamț, dar vă liniștim noi. E vorba doar de o obrăznicie a PMP care, cu un șef de la Vaslui, vrea să își arate mușchii atrofiați în fața PSD-ului.

Total decimați de lupte interne și părăsiți de majoritatea băsiștilor pe motiv că s-au aliat cu social democrații, cei de la PMP încearcă și ei să își facă simțită prezența arătând bormașina colegilor PSD-iști din barca majorității locale.

Deci, stați liniștiți. E doar o chestiune de timp până ce formațiunile politice locale își vor trage țeapăreciproc, dupa care se vor împăca și alia din nou și tot așa ca pe o insulă unde au naufragiat 5 travestiți care se cred dive.

Iosub Robert

P. S.: În cazul în care nu ați înțeles nimic din acest articol, vă precizam că el reflectă fidel viața politică din Consiliul Local Piatra-Neamț unde nimeni nu mai știe nimic și nimeni nu mai înțelege nimic.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate