Plutește în aer miros de surprize politice la Neamț

0

Clasa politică nemțeană pune ceva la cale. PNL-ul fierbe, PSD-ul trage sfori, independenții caută ”diavoli politici” la care să-și vândă sufletele, UNPR-iștii stau la pândă și PPDD-iștii așteaptă.
Lipsa de comunicare politică din ultima perioadă și faptul că nimeni nu își definește clar țintele pentru alegerile locale din 2016 sunt semne că se pregătesc răsturnări importante de situații și majorități politice. Este foarte posibil ca în tot județul, dar mai ales la Piatra Neamț, să vedem niște surprize greu de anticipat, semn că jocurile la Neamț se fac din nou cu ușile închise.
Dacă capacitățile noastre de anticipare sunt corecte, ținând cont de elementele descrise mai sus și de data alegerilor locale, surprizele majore ar trebui să se întâmple până în iunie, maximum iulie sau și mai repede. După luna august orice surprize și schimbări politice majore sunt deja inutile.
Să dăm drumul la cronometru. Vom relua subiectul când vom avea confirmarea anticipărilor noastre sau în august când, dacă am prevăzut greșit va trebui să ne punem cenușă în cap.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate