Play’boul de la Oniceni

0

Postul de Politie Oniceni a fost sesizat, în noaptea de 13/14 iulie a.c., în jurul orei 03.00, despre faptul că R. Maria, de 77 de ani, din localitatea Oniceni, judetul Neamt, a fost victima infractiunii de tentativă la viol.
În temeiul sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fata locului, politistii stabilind că în noaptea respectivă, în jurul orei 01.00, S. Viorel, de 25 de ani, din comuna Oniceni, judetul Neamt, fiind sub influenta băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în locuinta femeii si prin constrângere a încercat să întretină relatii sexuale cu aceasta, însă nu a reusit deoarece victima a fugit pentru a cere ajutor.
Suspectul a fost retinut pe bază de ordonantă de retinere pe o perioadă de 24 de ore si a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă. Instanta a dispus arestarea preventivă a suspectului pentru 29 de zile sub aspectul comiterii infractiunilor de violare de domiciliu si tentativă la viol.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate