Jandarmii la examen

0

Jandarmii asigură în zilele de 15 şi 16.07.2010 paza şi protecţia transportului lucrărilor de la centrele de examinare din Piatra Neamţ la centrele de corectare din Piatra Neamţ, Bucureşti, Alba Iulia, Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Sibiu şi Iaşi.
Totodată aceştia au acţionat în ziua de 14.07.2010 pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică în zona celor patru instituţii de învăţământ unde s-a susţinut concursul naţional de titularizare în învăţământul preuniversitar.
Sistemul de ordine şi siguranţă publică ce a fost adoptat pentru această misiune a fost cel similar „Programului Strada” – fiind constituite patrule mixte poliţist – jandarm. Centrul de corectare stabilit la nivelul mun. Piatra Neamţ va rămâne în atenţia patrulelor mixte până la finalizarea corectării şi afişarea rezultatelor, iar echipa de intervenţie din cadrul Detaşamentului Mobil este pregătită pentru interveni în caz de evenimente deosebite.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate