Plafonarea prețurilor la energie și gaze, o abordare greșită

0

Ca de obicei, România alege cele mai greșite căi de a rezolva problemele și face asta pentru că poporului rămân îi place să fie sărac și naiv.

Pentru cine nu a înțeles care e problema, o mai explicăm a nu știu câta oară. Nu gazul, curentul, apa și alte utilități sunt scumpe, ci românii sunt săraci. Românii ar plăti fără nicio problemă gazul sau curentul la preț dublu decât este acum dacă ar avea un salariu de nivel european de 2.000 – 3.000 euro.

Problema reală este impozitarea exagerată a muncii, a salariilor și a firmelor care au salariați. Aproape 70% din ce produce un român merge la stat. Dacă cei de la putere sau din opoziție ar vrea să facă cu adevărat ceva sustenabil pentru români, ar reduce impozitele aberante ca românii să aibă bani din munca lor, nu să le dea pomană statul sau să le facă favoruri.

Așadar toți politicienii ar trebui să înțeleagă că dacă la nivel local putem vorbi de asistență socială și de ajutat oamenii săraci, la nivel național nu poți să faci asistență socială cu un popor întreg. Poporul român nu trebuie ajutat de politicieni, ci trebuie mai întâi să nu fie încurcat, supraimpozitat și pus să stea la mila statului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate