Piscină în cartierul Precista: Rețeaua pluvială nu a făcut față ploii abundente (IMAGINI)

3

Astăzi, 2 iunie, o zonă a cartierului Precista din Piatra-Neamț s-a confruntat cu probleme cauzate de ploaia abundentă care a dus la inundarea drumului din apropierea Școlii nr. 4. Acest eveniment a scos în evidență incapacitatea rețelei pluviale de a face față volumului mare de apă într-un interval scurt de timp.

La fel cum se întâmplă de ani de zile pe strada Fermelor din Piatra-Neamț, dar și în alte zone din oraș, evenimentul ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru autorități în ceea ce privește necesitatea unei revizuiri a sistemului de gestionare a apelor pluviale prin eventuale îmbunătățiri, cum ar fi lărgirea conductelor sau construirea de noi canale de drenaj, pentru a face față în mod eficient condițiilor meteorologice extreme. Cel puțin pentru drumurile incluse în culoarele de mobilitate urbană care sunt în plin șantier ar trebui avut în vedere și acest aspect.

Imagini: cititor

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Alin spune

    Cum are tupeul apa sa treaca pe unde vrea ea? Doar avem semafoare….multe .Sa astepte si apa culoarea verde si abia atunci sa treaca.E de mirare ca apa balteste pe strazi cand orasul e gaurit tot.

  2. legio spune

    Daca ve-ti merge pe urma firmelor care paveleaza trotuarele si fac reparatiile la poduri si strazi ,vedeti tot nisipul lasat peste tot in loc sa fie maturat ,acest nisip ajunge tot in canalizarea si asa praf a orasului si o colmateaza ,deci sa nu ne miram ca avem asemenea surprize si asta se intampla de ani de zile cu aceste situatiii si firme ce-si bat joc de lucrarile executate si de ce raman in urma l;or !

  3. Costi Muraru spune

    Cum? Pe culoarul de mobilitate urbană apa nu se scurge în canalizare? Primarul ce face? Conferințe de presă în care se laudă că face c…..l praf! Nesimțire crasă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate