Ping pong cu strada Izvoare în timp ce adevărații vinovați stau și râd de noi

2

De ceva vreme taberele politice din Piatra-Neamț joacă un ping pong cu problema gropilor din strada Izvoare. Primarul, instigat de ”cetățeni de bine” se ia de administratorul actual al drumului, CJN, iar vice președintele CJN Asaftei, iritat de discuție, dă replici tăioase primarului.

Nu are nici un sens să vă redăm ce au zis unii despre alții pentru că asta nu repară drumul. Din câte anticipăm noi această stradă se va plomba în scurt timp, când temperatura de afară va permite pornirea stațiilor de asfalt și cel mai probabil până la finele anului se va începe și reabilitarea totală a acestui segment de drum care este prins și finanțat deja într-un proiect mai mare.

Realitatea este că strada Izvoare este varză de mulți ani. Nu e vreo problemă recentă. Ea a fost predată CJN ca după bombardament și am scris atunci despre acest lucru (clic aici pentru articol) și ulterior a rămas un pericol pentru șoferi și am scris și despre acest lucru (clic aici pentru articol) .

Acum, haideți să nu mai vorbim doar de efecte, ci și de cauze. Să depășim puțin capcana asta cu ping pongul în care Primăria zice că e a CJN și CJN spune că ajută Primăria care nu avea bani. Haideți să vedem puțin cine a distrus această stradă, căci despre asta se pare că nu vrea nimeni să vorbească.

La un moment dat, niște băieți deștepți s-au apucat, pe bani foarte mulți, să pună țevi pe sub străzile din Piatra-Neamț și au distrus fără să mai repare, partea de infrastructură a drumurilor. Adică, au încasat sume enorme, sau mai corect spus s-au îmbogățit din lucrări făcute de mântuială. În urma acestor bandiți, fraierii de cetățeni din Piatra-Neamț au rămas cu mai multe străzi fără o bandă unde asfaltul aproape s-a surpat. Ne amintim de varianta de la piață, de strada de la regiment spre Săvinești, de Fermelor și de această stradă Izvoare unde, imediat după lucrările de pus țevi, nu se mai putea folosi decât o bandă căci celălalt sens era off-road cu asfaltul surpat.

Întrebăm atât actualul administrator al drumului, CJ Neamț, cât și fostul administrator, Primăria Piatra-Neamț: Varianta a păpat-o lupul, strada spre Săvinești a fost refăcută tot pe banii fraierilor plătitori de taxe și impozite deoarece nu s-a putut deranja constructorul care ar fi trebuit să ADUCĂ STRADA LA FORMA INIȚIALĂ. La fel și cu Fermelor și multe alte străzi. Ne facem în continuare că nu vedem decât efectele și de cauze nu vrem să vorbim?

Domnilor de la toate instituțiile și partidele. Ce vă reține să puneți la plată constructorul care a stricat infrastructura fără să aducă în mod real drumul la starea inițială sau pe corupții care au recepționat lucrarea? De ce și cât o să mai protejați bandiții? E interesantă și treaba asta cum vă certați între voi pe reparat drumul dar de ce tot pe banii noștri dacă un constructor i-a stricat infrastructura și nu a mai pus nimic în loc decât un mal de pământ și 10 cm de asfalt?

Domnilor politicieni. Voi vă certați, noi plătim și bandiții care au stricat și au încasat stau acum și râd și de voi și de noi. E corect așa? 

Știm că unii funcționari ar putea plăti cu libertatea pentru recepționarea și neimputarea acestor lucrări și poate la disperare ar da în primire și politicienii care i-au forțat să recepționeze hoțiile dar acesta este adevărul. Infrastructura orașului Piatra-Neamț a fost distrusă de corupție și de corupții care acum stau și râd având averi frumoase.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Marian spune

    Amin! Defapt asta e esenta.smecherii sapa si distrug si fraierii platesc.rahatul apa de hcl nu s-a pus vreodata in aplicare.
    Asta-i vina primariei.cu p mic intenționat.

  2. Elena Simona spune

    In loc sa pasați de la unii la alții faceți ceva dar nu plombe pt că nu tin!!!Din cat furați voi mai lăsați puțin și turnați covor!!!!!Rușine!!!E o bătaie de joc!!!!Cu plombe arata că după bombardament un damp,o vale și o canalizare!!!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate