Strada Izvoare, un calvar pentru șoferi

12

Strada Izvoare este un calvar pentru șoferii care merg pe ruta Piatra-Neamț – Speranța. Cu lucrări făcute de mântuială pentru montarea unei canalizări sub terasamentul șoselei, acest drum are funcțională o singură bandă căci pe zona unde s-au montat conductele îți sar roțile în cap dacă accelerezi puțin.

Din câte înțelegem, această stradă este prinsă în programul de reabilitare, dar, ca de obicei, ea va fi reabilitată pe banii noștri, nu pe banii constructorului care, după ce a găurit și pus conducte, nu a adus terenul la starea inițială, așa cum era prevăzut în acte.

12 Comentarii
 1. Emi spune

  Eu zic că deja s-au făcut cam multe anul acesta, s,au asfaltat deja cateva strazi prin oraş şi scos acea cale ferată de la ştrand …

 2. Ionel spune

  Se pare ca va fi rebilitata de catre CJ.
  E un proiect care, la ora actuala, prevede doar covor asfaltic, nu trotuare, nu iluminat, nu piste de biciclete.
  Nu ar fi rau, ca pe sectorul de drum pana in cartierul Speranta sa se implice si primaria Municipiului piatra Neamt, de asa maniera incat, concomitent sa se reazlizeze si aceste facilitati, firesti pentru un oras european in sec XXI.
  Dupa alegerile locale de anul trecut, eu am initiat o petitie,dar care nu a avut prea mare succes!.
  iata aici textul:
  https://www.petitieonline.com/strada-izvoare-fara-gropi

 3. V.Vasile spune

  Masinile mai circula, cu injuraturi… dar pietonii ?
  Continuati traseul spre Dochia-Margineni si vedeti lizierele de balarii ce sunt un real pericol pt. soferi ! Nu stii ce sare din tufisurile bine consolidate fara sa mai poti face ceva.
  Consiliile locale, primarii, ar trebui sa se implice ca acusi vin alegerile….

 4. Dan spune

  Strada e in parohia „marelui” Consiliu judetean PSD+ALDE+PMP care incearca finantarea pe proiecte europene. Sus-numitei „coalitii”” nu i-a iesit manevra cu Piata Centrala, pe care o tin nefolosita din motive de ” interese”, neconcretizate, ce sa mai vorbim de un proiect cu finantare europeana de la care nu pot sa-si „traga” nimic….

 5. Marian spune

  Dimitrie Leonida e cam la fel.tot din cauza geniilor de la cacaserv

 6. Stefan spune

  Strada a fost asfaltata, dupa care au venit geniile de la Apa Serv cu marele proiect european si au spart-o, rezultatul fiind cel din imagine!Culmea e ca puteau foarte bine sa traga canalizarea pe langa strada, dar …

 7. Fabian spune

  Încă nu-i Paris–Dakar! Încă nu s-a stricat una din „benzi” . Când vom da la peste prin găurile de acolo, poate atunci, se va face studiul de fezabilitate!

 8. Cornel Mitan spune

  Rușinos

 9. Dumitrascu Elena Pansela spune

  Va invit pe Aurel Băieșu traversa a străzii Izvoare ,dar va rog să aveți grijă dacă ploua cumva să nu uitați barca. Așteptăm cu nerăbdare alegerile următoare.

 10. Bogdan Patrascu spune

  Vad ca nici pe banii nostri nu se face.. se zguduie casa cand trec tiruri prin zona…

 11. Bodescu Cosmin spune

  De 10 ani arată așa
  Ce vreți m-ai mult
  Dacă nu sa făcut până acum

 12. Luca Daniela spune

  Ca intotdeauna ,lucru de mântuială, un sac de bani aruncati Cine trag ponoasele ?Noi toți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate