Pietrenii sunt executați și lăsați fără locuințe pentru sume din ce în ce mai mici

18

apartamenteDin cauza datoriilor acumulate în special la bănci, pietrenii ajung să fie executați pentru sume mult mai mici decât valoarea reală a imobilelor. Astfel, cei care urmăresc aceste executari silite, un domeniu unde este o adevărată mafie, pot achiziționa apartamente cu o camera cu 5.000 de euro sau apartamente cu două camere cu 10.000 euro pentru ca apoi să le vândă cel puțin la preț dublu.
Deși aceste locuințe executate sunt scoase teoretic la licitație publică, anunțul de licitație nu prea are cum să ajungă la o familie de tineri în căutarea unei locuințe pentru că cineva a gândit sistemul foarte greșit.
Ziarpiatraneamt.ro a decis să strice combinațiile samsarilor de locuințe executate silit la Piatra-Neamț și să dea o șansa familiilor care chiar au nevoie de o locuință să o poată achiziționa la prima mână. Din acest motiv, începând de azi vă vom informa noi despre aceste executări, în special despre cele care se fac la prețuri cum mult sub prețurile pieței.

Așadar, pe site-ul executari.com se află un anunț de licitație publică:

Un apartament cu o cameră, pe Str. N. Iorga nr. 52, bl. 52, et. 3, ap. 85, Piatra Neamț, licitat la suma de 5102 euro.

Data și ora licitației: 24 iunie 2016.

Persoană de contact: Claudia Badea – telefon 0751 077 627.

Mai multe detalii cu privire la procedura de licitație găsiți aici, însă vă recomandăm să intrați în legătură cu persoana de contact pentru a vedea ce documente sunt necesare pentru licitație.

Apartament cu o camera, hol si baie - executare silita in data de 24-06-2016 in Piatra Neamt

18 Comentarii
 1. Mihai Croitoriu spune

  Ticalosii dupa cistiguri ilicite dau afara si proprii parinti pentru a-si satisface poftele nestavilite.

 2. Alucai Corneliu spune

  Nu este corect. Dupa ce te atrage cu tot felul de oferte, bancile acum au ajuns sa te execute, condamnandu-ne la saracie si disperare. Oare asta am vrut in 1989 ? Bancile sunt vinovate pentru inselatorie. Tineti minte cat de usor se dadeau imprumuturile, numai cu buletinul, iar omul nevoias a vrut si el o casa,un televizor si alte lucruri de care avea nevoie. Pe atunci avea un loc de munca si un salariu care-i permitea sa-si plateasca ratele. Daca astia au distrus economia ,oamenii au ramas fara un loc de munca, cu ce sunt vinovati ?A da, eram sa uit de statul de drept , de exploatare si de legi in defavoarea oamenilor simplii. Oameni buni , nu va fie frica, spunetiva toate durerile pe orice cale.

  1. Daniel Bagu spune

   Asa e,stimate domn!!!

  2. Mihaela Ungureanu spune

   Probabil stranepotii nostri or so ducă mai bine in țărișoara sata mica si frumoasa! !!!!

 3. cristina spune

  BRAVO – este un lucru foarte bun ca faceti publice aceste anunturi pentru ca este foarte greu de aflat, chiar imposibil

 4. Manuela Paula Veneschi spune

  Cand faci imprumuturi la banci trebuie sa te gandesti de doua ori ! Ce treaba are primarul cu datoriile la banci ale cetatenilor ???

 5. Marius Oviduu spune

  Executati pe motiv ca au uitat sa mai treaca pe la banca sa isi plateasca ratele.

  1. CIPRIAN spune

   ba nene!!! daca au ramas fara servici , si nu mai au nici o sursa de venit, de unde sa-si achite ratele!?

 6. Alex spune

  Foarte bine ati gandit sa investigați aceasta parte a executarilor…eu am 23 de ani si am încercat sa cumpăr o locuinta din acest sistem..dar cum ati spus este foarte greu..eu unul nu am reusit si nustiu cati tineri inafara de samsari au reusit..

 7. Gabi Nina Aionesei spune

  doamne fereste totusi sa lasi oameii in strada e neomenesc se pot gasi solutii ……

  1. legio spune

   Gabi plateste tu in locul lor si ai rezolvat problema.

 8. Costin spune

  Aici se gasesc absolut toate imobilele scoase la vanzare de executori: http://www.registru.uniuneaexecutorilor.ro Sunt obligati se la publice aici inainte de a le vinde. Smenuri se fac la licitatii cand participa persoane la misto pt. a se putea vinde la 75% sau 50%. Desigur… cei care vor sa cumpere (smenarii) le ofera garantia de 10% pe care trebuie s-o depuna la banca (sagetile) cu cel putin 24 de ore inainte de licitatie.

 9. Petre Cojoc spune

  Așa-i când nu mai există poliție, procurori, aceștia făcând parte din mafia imobiliară!

 10. Timofte Gheorghe spune

  Este un risc pe care si-l asuma fiecare atunci cand semneaza contractul de imprumut insa indiferenta la ce se intampla in tara duce la aceasta situatie.

 11. Dobrea Giani spune

  Ai scapat de harbuz, acum o sa te urmareasca prin oras si samsarii si camatarii :))))

  1. xx spune

   +Asta stie sa injure neaos romineste de se sperie samsarii si o iau la fuga lasindu-i pe tineri sa cumpere la prima mina

 12. Dan Andrei spune

  O bătaie de joc

  1. Viorica Iluca spune

   asa este bataie de joc asupra bietilor oameni ..mafia locuintelor nu a disparut inca.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate