De ce nu trebuie lăsați pe stradă câinii de talie mare

Mulți oameni nu înțeleg pe deplin ferocitatea unui câine de talie medie sau mare. De regulă, aceste animale sunt ”cei mai buni prieteni ai omului”. Păzesc parcările noaptea, se gudură când le dai mâncare și sunt foarte prietenoși și chiar loiali de regulă, dar excepțiile sunt niște adevărate mașini de omorât.
În anumite situații, maidanezii drăgălași, care sunt rezultatul unei încrucișări cu o specie canină agresivă, devin mai răi decât un leu sau un tigru. Îndârjirea cu care își continuă atacul asupra unui alt câine sau asupra unui om este dincolo de imaginația noastră. În timpul unui atac, un astfel de câine nu poate fi înlăturat din agresiunea contra victimei cu aproape nicio metodă agresivă. Poți să îl lovești în cap, să îl electrocutezi, să dai cu spray lacrimogen sau să îl lovești cu bestialitate. Până ce nu își termină atacul și nu ucide victima, un astfel de câine nu prea poate fi oprit.
Pentru a vedea cu ochii dumneavoastră un astfel de atac, pe care nu vi-l puteți imagina, urmăriți imaginile de mai jos. Doar așa veți înțelege că un câine care are o genă agresivă se poate transforma oricând într-o adevărată mașina de ucis.

Atenție – Imagini cu un puternic impact emoțional !!!

 

- Apreciază pagina -

3 Comentarii
 1. VRANCEANU Steluta spune

  In asemenea cazuri ( am avut si eu trei masculi care se luau la bataie si m-au muscat fara sa vrea de cateva ori) daca sunt 2 persoane ,ii ridicati in acelasi timp de picioarele din spate gen roaba ,ii ridicati cat mai sus si in acel moment dau drumul …se despart ! Nu ii lasati sa se mai apropie unul de altul !

 2. Pavel Adrian spune

  Ba las-o in p**a mea.. cum dracu indura asa picioare in cap?

 3. FLORIN spune

  Prea tareeeeeee….

  Daca aveam un ciine ca asta pe vremea lui Pinalti care sa stea pe la Primarie atunci cind se luau in CL hotaririle pentru devalizarea orasului,situatia era alta in prezent……eram un oras,fara datorii si cu viitor.

  Am avut in schimb Parchet/DNA/IPJ….

  Si totul s-a transformat intr-un jaf fara precedent de la invazia tatarilor incoace.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate