Pietrenii obraznici fac reclamatii aiurea

0

Am sesizat ca unii pietreni certati cu bunul simt si cu tupeu civic fac reclamatii total neintemeiate pe domnuleprimar.ro , cum ar fi :
De ce ignorati e-mailurile primite in ultimele 3 luni referitoare la acele locuinte sociale din Valeni??????
Si totusi mai sunt sanse anul acesta sa se dea cheile ?Sunt persoane care au incheiat contracte cu furnizorii de energie si care vor plati facturi ….Sunt persoane care stau in chirie si asteapta sa se mute in acele locuinte,chiar nu va pasa?!.Va bateti joc de oameni!!!Macar de-ar raspunde cineva din primarie la aceasta sesizare…..
sau
Domuule primar va cam bateti joc de oameni…ce mama naibii..cand dati domnule locuintele alea de la Valeni,,,ca din februarie avem contracte..si ne-ati luat banii….asta da bataie de joc..platesc pentru ceva da nu stau acolo…rusineeee

Noi le transmitem acestor pietreni sa mai lase gargara la o parte si sa puna mana sa invete carte ca sa poata citi panoul de la Cartierul Valeni .

Nu va mai „reclamangiti” atata ca locuintele sociale sunt terminate din 2008 dar voi habar nu aveti pe ce lume sunteti . Ce explicatii sa va dea Primaria Piatra Neamt ? Cu ce ocazie ? Ati innebunit cu totul ?
Primaria trebuie sa va dea explicatii doar daca depaseste termenele contractuale , daca face ceva din banii vostri , daca sunt acolo oameni votati de voi si in ultima instanta daca au ei chef . Asa ca mai usor cu arogantele astea si stati cuminti poate nu mai primiti vize de Valeni .

Satocrac Vasile

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate