Pietrenii care vor arestarea lui Oprea au ieșit în număr foarte mare în stradă … 10 au fost

12

La ora 18.00 toți pietrenii care au rezonat cu dezideratul arestării lui Oprea au ieșit în stradă. Puhoiul de 10 oameni, care au manifestat contra oprea-piatra-neamtneridicării imunității mincinosului, oportunistului și nesimțitului Gabriel Oprea, a pus în dificultate forțele de ordine care s-au simțit extraordinar de jenate văzând că sunt mai numeroase decât manifestanții și s-au retras mai într-o parte.
Chiar și pronosticurile noastre, care sunt de regulă aproape de adevăr, au fost date peste cap de numărul dublu de manifestanți pe care noi îl anticipasem. Noi am crezut că vor fi doar vreo 5, dar în realitate au fost aproape 10.
Nu prea înțelegem și nu am înțeles niciodată ce porcărie e asta cu arestarea doar a lui Oprea pentru că a murit un motociclist nevinovat. Arestați trebuie sa fie și cei care au permis unui politician jupân ca Oprea să profite de polițiști. Cei care l-au pupat fix în fund pe Oprea și l-au lăsat să aibă coloană oficială, gărzi de corp, deplasări în interes personal, să dea grade la toți securiștii și să facă ce vrea el. Aceia trebuie să înfunde pușcăria. Dacă e arestat doar Oprea nu s-a facut nicio dreptate. Toți care i-au permis lui Oprea să profite de polițiști vor pupa de acum un alt fund de jupân politic căruia îi vor permite aceleași porcării.
Dar ce să faci, așa e la noi. Sancționăm numai efectele și niciodată cauzele.

Toți care au acceptat sa execute ordinele lui Oprea trebuie să meargă la pușcărie. De la procesele de la Nürnberg încoace, respectarea unui ordin nu mai este o scuză pentru încălcarea legii.

I.R.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
12 Comentarii
 1. MARCEL spune

  DAR UNDE S cei 350 viitori Candidati la posturile de Agent de Politie ? ori NU le mai Arde de inscris ?

 2. Radu Nastasă spune

  Cand a murit politistul respectiv in coloana oficiala a jigodiei, am fost la turn sa aprind o lumanare, ca multi altii de prin oras. Am urcat cu masina prin spate pe la CJ si sus, surpriza: un echipaj de polutisti. Ma opreste unul din ei si ma ia la intrebari ca ce caut acolo. Ii spun ca am venit din respect oentru colegul lor si ca vreau sa aprind o lumanare. Imbecilul pupincurist (Oprea era inca in functie) imi spune ca n-am ce cauta acolo si ca am urcat pe interzis, ca doar riveranii au voie sa urce pe acolo. Pe scurt, daca nu plecam, luam amenda. De atunci m-am gandit ca asa le trebuie: cat timp isi puna-n dos sefii care-i omoara la propriu, n-au decat sa fie rariti de imbecili ca Oprea.

  1. POPA GHEORGHE ADRIAN spune

   Acum…indiferent de gestul tău nobil…legea trebuie respectata.
   P.S. de ceva timp n-am mai văzut „interzis cu excepția riveranilor”

   1. Radu Nastasă spune

    Aia erau acolo special trimisi sa descurajeze evrntuali participanti. Pariu? Cat despre tronsonul respectiv, intrasem pe acolo din obisnuinta pentru ca lucrasem ceva timo la CJ si parcam in spate. Greseala mea.

 3. Gheorghe Cerchez spune

  Din pacate nu se intelege ca exista o norma juridica,chiar constitutionala care…impune in mod oligatoriu acest vot.Daca se revizuia Constitutia problema era rezolvata.Asa ..Oprea sa-si dea demisia oricum mai are doua luni de mandat iar procurorii au stat cu limba in gura un an.Acum vine campania…..

 4. RELU spune

  Restul vor o sticla cu ulei !…….si PACE !

  1. das Reich spune

   Buna observatie. Logica domnului este stupefianta. Asa puteam sa vin si eu cu 160 pe ora ca sa aprind o lumanare si as fi fost iertat….

   1. Radu Nastasă spune

    Nimeni niciodata nu a dat amenzi acolo si 99% din pietrenii care vin acolo merg pe traseul acesta. Dar evident, cu logica mea stupefianta, ma asteptam ca ziua respectiva sa fie ca restul 364 din an.

  2. das Reich spune

   Hai si niste zahar

 5. cititor40 spune

  Militarii care sunt trimisi in misiune peste hotare,si isi pierd viata,nu au acelasi statut ca si politistul decedat?Concursul de imprejurari,ploaie,groapa neastupata,oboseala,au fost cumva cauza in privinta nefericitului eveniment?D.P.D.V. A MISIUNILOR,EXISTA UN PARALELISM? POLITIZAREA ACESTUI NEFERICIT ACCIDENT, ESTE MIZERABILA!

 6. marian spune

  E simplu.alesii s-au mai pisat inca odata pe noi.si inca odata pe Dna si justitie. Spor la vot.

 7. vali spune

  ca in orice domeniu de activitate din Romania si in parlament nu au ajuns cei capabili si integri ci au ajuns cei care äu avut bani sa „investeasca” in scaunul parlamentar pentru a scote apoi insutit . Singurul motiv pt care sunt acolo este nimai propriul interes !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate