Pietreanca Teodora Sava a strălucit la Festivalul de teatru pentru copii și tineret de la Suceava, 24 mai

5


Miercuri, 24 mai, la Suceava a avut loc Festivalul de Teatru în limba română pentru copii și tineret, ediția a XI-a, găzduit de Teatrul Municipal ,,Matei Vișniec”.

Munca actorilor pietreni coordonați de Gina Gulai participanți la festival a dat roade și a fost răsplătită cu patru premii și o mențiune. Teodora Sava, Octavian Afrasinei, Andrei Marc, Andreea Cereș, Teodor Gheorghieș, Teofana Marc, Iustin Marc, Tapalaga Ilinca, Matei Stavarache și, desigur, coordonatoarea Gina Gulai au fost ambasadorii pietreni la Suceava care și-au reprezentat cu mândrie orașul și județul.

„La Teatrul din Suceava Teodora a luat premiul cel mare – premiul 1 la secțiunea tineret, monolog. Am plâns de emoție și surpriză… poate mai mult ca la primul ei trofeu obținut la muzică, acum 7-8 ani… Au fost concurenți foarte buni și cu experiență din Republica Moldova, Arad și zona noastră, a Moldovei.”, ne-a scris, emoționată, mama Teodorei Sava.

Pe Teodora Sava o știți, cel mai probabil, cântând la Next Star, o cunoscută competiție muzicală, concurs care a făcut-o renumită la nivel național. Iată că Teodora nu știe doar să cânte, ci este și o foarte bună actriță. Debutul său actoricesc de la Suceava i-a adus locul 1 la secțiunea individual.

„Teodora Sava, un copil minunat, talentat și foarte muncitor. Și-a făcut debutul teatral în cadrul Festivalului pentru copii și tineret de la Suceava.

După câteva cursuri de teatru m-am gandit s-o „arunc” în valurile competiției. Pe 24 mai, în cadrul festivalului, a susținut în fața unui juriu profesionist și a unei săli pline primul ei monolog teatral, la secțiunea individual.

A reușit să impresioneze juriul și publicul prin talentul, forța și sensibilitatea ei. Munca i-a fost răsplătită prin multe aplauze și Premiul I.

Primul ei festival, în chip de actriță, primul ei premiu. Să fie de bun augur pe mai departe.”, a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro actrița Gina Gulai.

Felicitări tuturor participanților!

 

 

Citește și
5 Comentarii
 1. Bancu Diandra spune

  Felicitari Teo!

 2. Bancu Diandra spune

  Felicitari Teo!

 3. Liliana Brumea spune

  Felicitariiii!!!

 4. Ciucanu Liliana spune

  Felicitari Teodora,tie si parintilor tai!

 5. Claudia Moroiu spune

  Felicitări!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate