Citește și
14 Comentarii
 1. ana prisecaru spune

  pana in 90 a fost orasul florilor .acum la acest capitol lasa de dorit

  1. bruno iulia spune

   nue necesar sa aiba flori in adevaratul sens al cuvantului….orasul PIATRA-NEAMT a inflorit in mod spectaculos…e modern,e super de frumos si flori sunt destule,eu am fost cateva luni in urma „e minunat”traiasca primarul!

   1. feraru marcel spune

    bravissima !!! Gratie Molto!!!
    Da’ iarba, iarba in adevaratul sens, se poate pune, sau ne multumim cu gazon artificial ?

   2. feraru marcel spune

    Vai, scuzati-ma, dar abia acum am observat cum ati scris cuvantul minunat. Asa da, acum aveti dreptate si multi ii vor adresa aceeasi urare. Mille scusi !

 2. ana prisecaru spune

  superbe poze .as fi bucuroasa sa apara o carte cu asa oras .

 3. x spune

  De ce nu puneti toate aceste comori intr-o carte,multi pietreni ar vrea sa o aiba?

 4. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

  Superb.Pacat totusi,ca la foarte multe poze nu este scris nici macar anul.Sunt sigur ca aveti posibilitati sa aflati anul macar cu aproximatie si locurile unde sunt facute,cu tot cu o scurta descriere macar, a locului respectiv.V-am fi recunoscatori.Am vazut vreo doua poze care sunt facute in locuri despre care acum aud prima data.Mi-ar placea sa stiu cate ceva despre vechile timpuri.Oricum.Aplauze!

  1. feraru marcel spune

   Si care-s locurile alea , Copilu’? Exemplficheste, poate s-or gasi cativa „mosnegi”sa te scoata din ignoranta. (hai, pune tu ghilimelele) Ce vremuri, ce locuri….. Vorba lui Diaconescu : Nici nu stii ce-ai pierdut.

 5. Leo Taxil spune

  Cei cu un simt estetic dezvoltat, indiferent de virsta, vor observa imediat frumusetea, puritatea si deschiderea spatiilor orasului nou din anii ’70. Majoritatea constructiilor adaugate dupa 1990 n-au facut decit sa creeze o inghesuiala hidoasa si sa distruga arhitectura orasului.

  1. ana prisecaru spune

   ai dreptate LEO.persoanele in varsta sunt mai romantici.le place frumosul.astia tineri stiu sa distruga .asa cum se vede in oras.

   1. feraru marcel spune

    D-na Ana, nu dati vina pe tineri, multi dintre ei nu stiu nici macar sa distruga. Orasul e condus de tinerimea anilor ’90, care atat a inteles sa faca in orasul construit cu sudoare de parintii lor. S-a construit haotic, in functie de interese si cumatrii. Peste tot, BANUL, si-a pus amprenta arhitectonica. Iar florile, de care aminteati, s-au mai imputinat pe teren, dar au ramas la fel de multe pe hartii. Ca sa arate orasul frumos. La vremuri noi……flori noi.

    1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

     Corect.

 6. feraru marcel spune

  A fost, odata, ca-n povesti. Minunate amintiri pentru noi astia, mai copti. Ah, nu, mai scadeti vreo 30 de ani si va da varsta exacta. Sau luati poza 106 ca reper. Mi-ar fi placut o poza cu caprioara, de pe bulevardul Republicii. In spatele ei era si-un loc de joaca, amenajat,pentru ca vis a vis, locuiau cateva marimi PCR-iste. Un fost si actual sef PSD si-a petrecut copilaria jucandu-se acolo.

 7. feraru marcel spune

  O, tempora! O, mores!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate